2777
2789
عنوان

امروز ینفر رو دیدم خیلی خوشگل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 71 پست
هرکی رد میشد محوش میشد🤦🏻‍♀️اینارو خدا شخصاً طراحی کرده مارو داده دست بچه مچه ها دستشون راه بیوفته ...

همیشه این فرق کردن به نفع آدما نیست ، توی این دنیای درهم و برهم بعضی وقتا این زیبایی خیلی خطرناکه ، توجه آدمایی رو بهت جلب میکنه که بهتره هیچ وقت نبیننت .  خیلی از موردهایی که دور از جون همه بهشون تجاوز میشه یا میدزدنشون چوب همین زیبایی زیاد رو میخورن . 

همین پسر بچه ای که چند هفته پیش گم شده بود ، بعد معلوم شد نصاب ماهواره ای که اومده خونشون گولش زده و برده بهش تجاوز کرده ، رو دیدی ، به نظرم خیلی چهره معصوم و زیبایی داشت ، اگه عمرش به دنیا بود قطعا جوان خوش چهره ای میشد ولی همین زیبایی شد بلای جونش . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه این فرق کردن به نفع آدما نیست ، توی این دنیای درهم و برهم بعضی وقتا این زیبایی خیلی خطرناکه ، ...

اره چندسال پیش پدرم اینوبهم گفت که خوشگلها اخرعاقبتشون معلوم نیست چی بشه. درهرحال امیدوارم هرکسی گیر ادم بدنیفته و عاقبت بخیرباشه

🌿 🌱🪻

تعریف کن ترکیب چهره شو میتونی ؟🫠

صورت گردی داشت پوستش هم گندمی بود اما پوست صاف و یکدستی داشت چشماش عسلی و درشت و خمار و خوش فرم بود دماغ و دهنش هم فوق العاده خوش فرم بود کل اجزای صورتش بهم میومد میدونی هرچقدر هم چهره ی یه نفر رو بخوای توصیف کنی تا از نزدیک نبینی متوجه نمیشی دقیقا چه شکلی هست در کل بگم که نقاشی خدا بود مخصوصا تو اون دوران که زیاد عمل زیبایی مد نبود اون چهره و زیبایی کاملا طبیعی و خدادادی داشت و نکته قوت صورتش هم چشماش بود 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
همیشه این فرق کردن به نفع آدما نیست ، توی این دنیای درهم و برهم بعضی وقتا این زیبایی خیلی خطرناکه ، ...

دقیقا منم همچین چیزی خوندم یه دختره بشدت زیبا که همه بهش حسودی میکردن بعد یکی از دوستاش بهش مرگ موش داده...تو شربت یا غذاش ریخته و اونم فوت کرده متاسفانه حقیقته🤦🏻‍♀️

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

صورت گردی داشت پوستش هم گندمی بود اما پوست صاف و یکدستی داشت چشماش عسلی و درشت و خمار و خوش فرم بود ...

وایییی🌱🌝

آره موافقم باهات تعریف کجا خود واقعیش کجا 🌝🌱

منم یه دختر دایی دارم عروسکه عروسک! خیلی‌ خوشگله جذابه همه تو عروسیا یا بیرون محوش میمونن🌱🌝

چون داییم خیلی خوشگل بود وقتی جوون بوده هنوزم زیباست ولی وقتی جوونی زیبایی هات بیشتر تو چشمه دیگه!

ولی حیف من اصلا شبیه اون داییم نشدم بیشتر شبیه طرفای بابام 😐

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

وایییی🌱🌝آره موافقم باهات تعریف کجا خود واقعیش کجا 🌝🌱منم یه دختر دایی دارم عروسکه عروسک! خیلی‌ خو ...

نه عزیزم قطعا شما هم زیبایی یعنی از نظر من همه زیبان منتها بعضیا زیباییشون پررنگ تره😅

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد

اسی میگن توصیفش کن چرا جواب نمیدی😐😐😐

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آره راست میگی اینارو میدونم ولی منظورم زیباییه که خدا بهت میدهادم میتونه تا خد زیادی خپدشو زیبا کنه ...

چی بگم والا اسی جان 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

شرایطشو ندارم..نه مالی ..نه زمانی

زمان مثلا روتین پوستی ده دقیقس

ورزش نیم ساعت بکن 

روزانه یک ربع برو حمام 

مالی هم ورزش داخل خونه انجام بده روتین پوستی چیز خاصی نخر با یدونه شوینده و آبرسان اگه جوش داری مترانیدازول هفتاد و پنج درصد دونه بیست و پنج هزاره بخر یخ بزن به پوستت آب زیاد بخور 

اینابهونس خانومی بخوای انجام بدی انجام میدی روهم یک ساعت نمیشن

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

گل گفتی و اعتماد بنفس واقعا خیلی مهمه

قربونت برم عزیزم 

دقیقاااا

زمان مثلا روتین پوستی ده دقیقسورزش نیم ساعت بکن روزانه یک ربع برو حمام مالی هم ورزش داخل خونه انجام ...

چشم..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)