2777
2789
عنوان

چرا انقدر مغرورن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 40 پست
چرا احیانا؟

این حرفشون درسته متاسفانه تا حدودی

به خاطر کیفیت افتضاح آموزش و گندی که زدند به دانشگاه ها

قبلا مدرک شریف رو هر جای دنیا می بردی تعظیم می کردند در برابرت

الان همه می دونن که چقدر دانشگاه هامون افت کردن

اما هنوزم شریف رنگ اول کشوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنددن پزشکی با عمران قابل مقایسه نیست رتبه ۵۰۰ ریاضی مثل ۵۰۰۰ تجربیه همین آزاد که شماا میگین ۱۵۰۰ می ...

عزیزم500 هر رشته ای ارزشش 500عه

چون تو 600 هزار نفر تجربی و نمیدونم چند هزار نفر ریاضی خیلی‌هاشون سیاه لشکرن

تو رتبه های خوب مهم همون 10000نفر اوله

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

این حرفشون درسته متاسفانه تا حدودیبه خاطر کیفیت افتضاح آموزش و گندی که زدند به دانشگاه هاقبلا مدرک ش ...

خب وقتی اون رنک اول مهندسیه دیگه ببین بقیه چی ان

پس همچنان خفنه دیگه  

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

خب وقتی اون رنک اول مهندسیه دیگه ببین بقیه چی انپس همچنان خفنه دیگه

من در مقایسه با قبل گفتم

ولی بله همچنان خونه

رنک اول مهندسی نیست که، تو کل دانشگاه ها

اصلا علوم پزشکی ها جزو پنج تای اول کشور نیستن

من در مقایسه با قبل گفتمولی بله همچنان خونهرنک اول مهندسی نیست که، تو کل دانشگاه هااصلا علوم پزشکی ه ...

بله متاسفانه 

ولی چون علوم پزشکی نداره اصلا علوم پزشکی ها جدا باید مقایسه شن

معمولا هم همینه مثلا علوم پزشکی تهران بین علوم پزشکی ها رنک اوله

من در مقایسه با قبل گفتمولی بله همچنان خونهرنک اول مهندسی نیست که، تو کل دانشگاه هااصلا علوم پزشکی ه ...

الان چک کردم چون فرمودید تو 5 تای اول نیست 

در مقایسه با شریفی که اصلا علوم پزشکی رو کاور نمیکنه علوم پزشکی تهران چهارمه

دمدون پزشکیه ها رقابتش سر دندون خیلی سختر از عمران هستپس نمیدونی چیزی نگو لطفا

شما هروقت شهید بهشتی آوردی بیا اینو بگو نه آزاد

شریف جزو بهترین دانشگاه های جهان حساب میشه کمترین رشته هم داخلش بیاری خیلیه بعد میگی رشته ی خوبی مثل عمرانم قبول شده میدونی چند نفر ارزوشونه؟

دوستت به رشته عمران علاقه داشته رفته شما دندون پزشکی علاقه داری،اون رفته شریف شما میخوای بری آزاد

شما هروقت شهید بهشتی آوردی بیا اینو بگو نه آزادشریف جزو بهترین دانشگاه های جهان حساب میشه کمترین رشت ...

شما همون آزاد دندون هم نیوردی اینجوری میگی😂😂 

و

راجب رشته ها و کنکور اطلاعات نداری همین میشه دیگه 😅

شما همون آزاد دندون هم نیوردی اینجوری میگی😂😂 وراجب رشته ها و کنکور اطلاعات نداری همین میشه دیگه 😅

من اصلا رشتم ریاضیه😐آزاد دندون همچین کار شاخی نیست درمقایسه با رتبه ای که دوستت آورده ها،حالا هنوز نیورده داری پز میدی بعد میگی دوستت اومده بهت پز داده؟؟؟

به نظر شما فقط از رو حسادت اومدی تاپیک زدی من دیگه حرفی ندارم باهات واقعا،یکم بیشتر راجب تفاوت های شریف که جزو رنک های اوله با دانشگاه آزاد تحقیق کنی میفهمی چی میگم