یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دنددن پزشکی با عمران قابل مقایسه نیست رتبه ۵۰۰ ریاضی مثل ۵۰۰۰ تجربیه همین آزاد که شماا میگین ۱۵۰۰ می ...
عزیزم500 هر رشته ای ارزشش 500عه
چون تو 600 هزار نفر تجربی و نمیدونم چند هزار نفر ریاضی خیلیهاشون سیاه لشکرن
تو رتبه های خوب مهم همون 10000نفر اوله
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
این حرفشون درسته متاسفانه تا حدودیبه خاطر کیفیت افتضاح آموزش و گندی که زدند به دانشگاه هاقبلا مدرک ش ...
خب وقتی اون رنک اول مهندسیه دیگه ببین بقیه چی ان
پس همچنان خفنه دیگه
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
من در مقایسه با قبل گفتمولی بله همچنان خونهرنک اول مهندسی نیست که، تو کل دانشگاه هااصلا علوم پزشکی ه ...
بله متاسفانه
ولی چون علوم پزشکی نداره اصلا علوم پزشکی ها جدا باید مقایسه شن
معمولا هم همینه مثلا علوم پزشکی تهران بین علوم پزشکی ها رنک اوله
من در مقایسه با قبل گفتمولی بله همچنان خونهرنک اول مهندسی نیست که، تو کل دانشگاه هااصلا علوم پزشکی ه ...
الان چک کردم چون فرمودید تو 5 تای اول نیست
در مقایسه با شریفی که اصلا علوم پزشکی رو کاور نمیکنه علوم پزشکی تهران چهارمه
شما همون آزاد دندون هم نیوردی اینجوری میگی😂😂 وراجب رشته ها و کنکور اطلاعات نداری همین میشه دیگه 😅
من اصلا رشتم ریاضیه😐آزاد دندون همچین کار شاخی نیست درمقایسه با رتبه ای که دوستت آورده ها،حالا هنوز نیورده داری پز میدی بعد میگی دوستت اومده بهت پز داده؟؟؟
به نظر شما فقط از رو حسادت اومدی تاپیک زدی من دیگه حرفی ندارم باهات واقعا،یکم بیشتر راجب تفاوت های شریف که جزو رنک های اوله با دانشگاه آزاد تحقیق کنی میفهمی چی میگم