2777
2789
عنوان

چرا انقدر مغرورن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو هم باش ولی عمران شریف اوردن سخت تر از دندونپزشکی ازاد اوردنه

دندون پزشکی آزاد تهران رتبه ۱۵۰۰ میخواد توی تجربی

تو ریاضی رتبش شده ۵۰۰ ، مثل ۵۰۰۰ توی تجربی میمونه

تجربی رقابت شدیدا بالایی داره

دکتر چرا همه تاپیک هات راجب این بنده خداست

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

شریف با دانشگاه آزاد قابل مقایسه نیست واقعا

دنددن پزشکی با عمران قابل مقایسه نیست 

رتبه ۵۰۰ ریاضی مثل ۵۰۰۰ تجربیه 

همین آزاد که شماا میگین ۱۵۰۰ میخواد توی تجربی 

تو حرص نخور گلم مهم اینه ادمای اگاه میدونن عمران شریف کیه و دندون ازاد کیه

قشنگ گفتی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

عمران شیف که خیلی خفنه!!!

ولی اساسا غرور خوب نیست

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

دندون پزشکی آزاد تهران رتبه ۱۵۰۰ میخواد توی تجربیتو ریاضی رتبش شده ۵۰۰ ، مثل ۵۰۰۰ توی تجربی میمونهتج ...

اون آیکیوش انقد بالا بوده که اگر میخواست تو تجربی دندان قبول میشد لابد حوصله‌ی درس خوندن زیادی نداشته چپ مغز درجه یک بوده 

نه گلم خیلی خفن نیست بیست سال پیش خفن بود

چرا احیانا؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏