2777
2789
عنوان

کل جهیزیم شد اینقدر بیاین لیستشو بدم

2215 بازدید | 105 پست

توستر دیجیتال

اسپند دود کن برقی

سفره هشت نفره

سرویس پلاستیک 

سرویس شیشه ام شامل (دو دست استکان و نلبکی، نمک پاش دو دست ، پیاله ۱۲ تایی، پیش دستی میوه، مرغ خوری ۶ پک ،پارچ و لیوان، شیرینی خوری میوه خوری آجیل خوری شکلات خوری ،،۴ تا سالاد خوری، ۱۲ تا پیاله، کاسه آبگوشت خوری ۱۲ تا،، ۳ تا کاسه آشخوری بزرگ،، پارچ و لیوان دو دست،،)

زودپز، میز اتو، اتو، روفرشی ،،جا سیب زمینی پیاز ،،سرویس ابزار ،،کیتری استیل ۵ لیتر،،، منقل ،،،سرویس قاشق چنگال ۲۴ نفره ،،،پایه قابلمه،،، جعبه سرویس قاشق چنگال،،،، چرخ خیاطی،،، اجاق گاز ،،،آبمیوه گیر چهارکاره ،،،همزن برقی ،،،چای‌ساز ،،سرویس جانمازی با جانمازها ،،،خردکن،،، سرویس چینی ۱۲ نفره،، سرویس قابلمه چدن،،، سرویس قابلمه گرانیت ،،،سرویس آرکوپال ۶ نفره ،،،سرویس قابلمه رویی،، نردبان،،، رخت آویز ،،،،سرویس تو گنجه ،،،،بخاری،،،،  گلدان دکوری،، و قاب عکس،،،،، سرویس ۱۶ پارچه آشپزخانه دو دست ،،،،فلاکس دوقلو و تکی ،،،،،سماور گازی،،،، ساعت دیواری ،،،سرویس شفق،،،، بخارپز ،،،تخم مرغ آب پز کن،،،، کولر آبی،،،، سرخ کن ،،،آبکش استیل ۶ پارچه ،،،۶ دست چاقوی میوه‌خوری،،،، سرویس کارد و چاقو ،،،، سه دست نمکدان ،،،،سشوار ل،،،،،،،لگن استیل،،،، زعفران ساب،،،،جاروبرقی،،،،، گوشت کوب چوبی و آهنی،،،، آینه دکوری،،،، سه تا مهتاب روبی،،، دو دست استکان،،،،، الک سه تایی ،،،سفره ۸ متری

هنوز پرده و فرش و پشتی تشتک مونده

کل اینا شد ۱۳۰میلیون ولی یه جوری خدا ب بابام این پولشو رسوند انکار ن انکار بابام خریده انکاری خدا برام درست کرده بچها شاید برای شما چیزی نباشه این صد تومان ولی برای بابام یکسال کارگری هست خدایا دمت گرم یه جوری درست کردی جهیزم رو م اصلا نفهمیدیم و سختی زیادی نبود برامون هدایا دمت گرم مشتییییی

ولی شاید برای بابام خیلی سختی داشته ب رومون نیاورده خدایا خودت هواشو داشته باش 

بچها برای  سلامتی همه پدرها یه صلوات بفرستید🥲💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشاالله به همچین دختری

بعد من یکی رو میشناسم چند برابر اینو برد بعد عروسی هم همچنان گله مند ومیخرن براش یه جوری رفتار میکنه پدر ومادرش همش عذاب وجدان دارن

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹