2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضیش کن یجوری گریه کن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

من معدل الف دانشگاه بودم ۷ ترمه تموم میکنم این ترم اخرمه درسم خوبه صلاحیت چی

خیلیا مثل شما هستن و پارتی ندارن 

اوناچی؟

البته فکر نکنی لحنم بده و تورو مقصر میدونم

کشور کلا شده پارتی بازی

هرکی بچه خودش و عمه خالشو گذاشته سرکار

حالا من آزمون دادم و مصاحبه هم رفتم ولی گفتن معرف یا همون پارتی بیار من کسی رو ندارم و الان میترسم ج ...

من میخام شرکت کنم تو ازمون ها ولی نمیدونم کی تاریخشان اطلاع ندارم میشه راهنماییم کنی

🙂🖐
من معدل الف دانشگاه بودم ۷ ترمه تموم میکنم این ترم اخرمه درسم خوبه صلاحیت چی

خب خداشکر ازمون بده صلاحیتت سنجیده بشه با دیگران رقابت کن بعد برو سرکار

معدل الف زیاد داریم

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!

خیر نبینه صادرات

من بالاترین نمره شهر و حتی استان رو داشتم اما ردم کردن(چهارتا سوال بیخود پرسیدن) رقیب رو که بومی هم نبود گرفتن چون توی کارگزینی آدم داشت.

هنوز یادم میفته حالم بد میشه

پول نداشتم با چه مکافاتی با بابام رفتم تهران

۲۰ ساعت بیدار بودم چون توی اتوبوس نمیتونستم بخوابم بعد تا رسیدیم تهران ساعت ۷ نوبت مصاحبه‌م بود حتی وقت نکردم خودمو درست توی آیینه بیینم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️