خودش کارمنده بانکه همه بچه هاشون بردن عمومم کارمنده دخترش با رشته معماری برده یه دوست داره معاون بنیاد مسکن شهرمونه دوست صمیمی هستیم چنبار خودش گفت بیا اینجا کار کن مدرکت بگیر یه کاری برات پیدا میکنم ولی بابام نزاشت گفت نمیخواد میگم یه کاری بکن میگه من رو نمیزنم به ااطرت برو آزمون بده به خاطر غرورشه ها حالا من نشستم هی آزمون چک میکنم کجا شهرم میخواد زن نمیخواد اصلا خسته ام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تاپیکت خیلی خیلی درد داشت ما که پدرمون کارگره بابد تماشا کنیم فقططططط هییییی دنیا
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
حالا بابای من که کاری نکرده برام چه کمکی کرده مثلا
کلا گفتم عزیزم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده