2777
2789
عنوان

به طلاق فکر میکنم بخاطر شغل شوهرم که زن برهنه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 75 پست
اعتماد دارم بهش ، ولی دوست ندارم شوهرم دست ببره داخل مقعد یه دختر

داخل مقعد مرد ببره مشکلی نداره؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

😐 چند سالشه

😅شصت سالشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله کاملایسری خانوما بی منطق حرف میزنن چون جای طرف نیستن درک نمیکنن

دقیقا 

فکر کن‌شوهرت روزی حداقل بدن ۱۰،۱۵ تا زن دیگه رو ببینه 

هرکسی نمیتونه کنار بیاد حالا هرچقدر هم درآمدش بالا باشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ی اشنا داریم تو اتاق عمل

گف مربض بیهوش رو تخت افتاده مردای ک اونحان خیلی راحت نکاش میکنن حتی شده بیمار شلوار پاش نیس خب میخای خانومای اونا همه طلاق بگیرن یااین اشنای ما. 

پزشکی همیطوریه 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
دقیقا فکر کن‌شوهرت روزی حداقل بدن ۱۰،۱۵ تا زن دیگه رو ببینه هرکسی نمیتونه کنار بیاد حالا هرچقدر هم د ...

اصلا تو بگو یکی معلومه که بشخصه کنار نمیام

چرا باید بیام؟

واقعا اینا منطقشون پایینه که نمیتونن درک کنن پس تا خودشون توی این شرایط ها قرار نگیرند درک نمیکنن

یک سری پزشک ندیده ریختن تو تاپیک میگن طلاق بگیر دکتر رو راحت کن

اره چرت میگن 

خودم تو این فضای مسمومم

میبینم چقدر راحتن همه باهم  

پسرای پزشکی اکثرا زشتاشونم ادعا دارن که خاطر خواه دارن 

عزیزم مگه روزی چند مورد میخواد ببینه که دختر جوونی باشه که دستشو ببره توی مقعدش باور کن احتمالش اونقدرام زیاد نیست

من میگم حمایتش کن گناه داره داری میگی اعتماد بنفسشو کوبوندن اگر شما هم اینارو بهش بگی هیچی از روحیش نمی مونه پزشکی به خودی خود سخته اگه حمایتی نداشته باشه میدونی چه بلایی سر آدم میاد؟