2777
2789
عنوان

به طلاق فکر میکنم بخاطر شغل شوهرم که زن برهنه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 74 پست
اره چرت میگن خودم تو این فضای مسمومممیبینم چقدر راحتن همه باهم پسرای پزشکی اکثرا زشتاشونم ادعا دارن ...

از بس امثال همینا که میگن طلاق بگیر حیف اون

طلاق بگیر دکتر رو راحت کن بهشون بها دادن که اون پسرا شاخ شدن دخترا با زیر پا گذاشتن همجنساشون و زیر سوال بردن حدود و حریم و حیا پسرارو پررو کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه روزی چند مورد میخواد ببینه که دختر جوونی باشه که دستشو ببره توی مقعدش باور کن احتمالش اونق ...

خیلی زیاد هست ، تازه در صورتی که نخواد ماموپلاستی یا پیکر تراشی کنه 

تو بیمارستان آموزشی که مجبور باشه ببینه زیاده

تو مسئول رویا و آرزوی شوهرت نیستی که بخوای خودتو مجبور به قبولشون کنی 

خیلی ها با این چیزا مشکل ندارن خیلی ها هم دارن

بین اینا خوب و بد وجود نداره

بنظرم نگرانی شما منطقیه 

زندگی پر از سورپرایزه

خیلی زیاد هست ، تازه در صورتی که نخواد ماموپلاستی یا پیکر تراشی کنه تو بیمارستان آموزشی که مجبور باش ...

من بهت حق میدما. اما یکم داری حرف زور میزنی رشته و اینده خودشه شاید دوست داشته این رشته رو علاقه قلبیش بوده. والا من هرچی جراحی عمومی اطرافم دیدم اپاندیس عمل کرده این چیزی که شما میگی احتمالش زیاد نیست مگر شهر بزرگی باشید که تعداد مریضاتون زیاد باشه کلا. 

یه مشت بچه دبیرستانی یا دختر کم سنن

بخدا منم سنم زیاد نیس ولی واقعا حرفتون قابل درکه اما خب همسرت تا حالا اگه خطایی نکرده نیاز به طلاق نیست اصلا

ولی امثال این زنها با این طرز فکر راحتشون مردارو پررو کردن که طرف تاپیک میزنه میگه شوهرش عکس لخت زنان رو نگاه می‌کنه میگه چیه مگه خب نگاه کردم چیه مگه

امثال این زنها تحقیر همجنس و عادی سازی یسری چیزا مردارو پررو کردن

فکر میکنی قبولی تخصص آسونه با این وضعیت سهمیه ها برا خودت راحت نشستی و حرف میزنی .میدونی چقدر پزشک ع ...

لطفا راجع به چیزی اطلاع نداری نظر نده بچه جون ، چون خیلی مضحک میشه ، هیچ پزشکی بخاطر قبول نشدن تو تخصص خودکشی نکرده تا بحال ، اتفاقا ظرفیت خالی زیاد داره تخصص هر سال کسی نمیره

چقد شماها بی منطقید ادای روشن فکرام درمیارید

همینا گناه رو عادی سازی کردم خیانت زیاد شد

خیانت رو عادی سازی کردن بیماری زیاد شد

اینا باعث شدن مردا پررو بشن هر کار کنن این زنهایی هستن که بگن خب اشکالی نداره

لطفا راجع به چیزی اطلاع نداری نظر نده بچه جون ، چون خیلی مضحک میشه ، هیچ پزشکی بخاطر قبول نشدن تو تخ ...

بچه تویی با این افکار عهد بوقیت 

یه سر بزن به آمار خود کشی بعد بیا تز بده 

اره ظرفیت خالی هست برای تخصص اما نمیرن 😂😂😂😂

دختر پاییزم🍂

من بهت حق میدما. اما یکم داری حرف زور میزنی رشته و اینده خودشه شاید دوست داشته این رشته رو علاقه قلب ...

پس چرا شوهرم اجازه نمیده برم رشته اورولوژی ، خیلی از خانم ها میرن ، بعد دوران تحصیل مریض مرد نمیبینن

جراحی عمومیا اکثرا بعدش میزنن تو کار مامو ابدومینو بد هست