2777
2789

بچه ما ۳ تا دوستیم که من فقط گواهی نامه دارم و ماشین پدرم هروقت برم بیرون دستمه. چون سرکار ماشین نمیبره. ماشین همیشه خونس 

منم خب چرا پول اسنپ بدم. هرجا برم با ماشین میرم

حدودا یساله که وقتی خواستیم بریم بیرون دوستام گفتن اگه میشه مارو هم بردار. رفتم دنبالشون یه چند باری

بعد مثلا رفتیم کافه

بعدش اومدیم دوباره سوار ماشین شدیم. اونام چیری نمیگن که

منم دیگه رفتم سمت خونشون پیداشون کردم

خیلی ازهم دور نیستیم. ولی خب نزدیکم نیستم. تو یه محله نیستیم. و سر راهمم نیستن. باید دوباره کلی راه برگردم

و من اصلااااااااا روم نمیشه بهشون چیری بگم

مثلا فک کنید از کافه درمیایم میایم سمت ماشین سوار میشیم. من چطوری وسط راه پیادشون کنم

کمر درد هم دارم. نمیتونم مسیر طولانی رانتدگی کنم. دیگ کارای خودمو میگم مجبورم

دوستامم میدونن من کمردرد دارم اما هیچی نمیگن

توروخدا بگید چطوری مودبانه که ناراحت نشن بگم. بازم رفتن دنبالشونو میتونم بگم نمیام اما خب وقتی برگشتنی میان سوار میشن چی بگم؟

الانام هوا گرمه دلم میسوزه پیادشون کنم. از اونطرف خودمم اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت با ماشین نرو دنبالشون بگو ماشین خراب بود با اسنپ میام. شما هم با اسنپ بیایین

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

المی چند باز بهونه بیار

مثلا بگو سمت شما ترافیکه من باید سریع برم خونه بابام ماشینو نیاز داره اگه میشه خودت برگرد 

موقع رفتن ب کافه ام بگو دارم از فلان جا مستقیم میام کافه  خودتون بیایین  

بله خب وقتی شما ماشین داری رانندگی میکنی چرا که نه هر هفته که بیرون نمیرید آنقدر سخت باشه

خب مگه من اصلا راننده اونام؟ وقتی یبارم از اونا به من خیری نرسیده چرا من اینکارو کنم

یبار داشتن میومدن خونمون . منم پیششون بودم. بعد اسنپ زدیم. پول اسنپو تقسیم بر ۳ کردن