2777
2789
عنوان

شوهرم هیجده‌روزه قهر کرده

499 بازدید | 61 پست

سلام عقدیم شوهرم ۱۸ روزه قهر ‌روزه ندیدمت ب طلاق‌ هم میکنه‌سر اینکه خونه مادرش نرفتم اونجا راحت نیستم بلاک‌هم‌کرده

اینم‌بگم  تو دعواهای قبلی هم تهدید ب طلاق میکرد

با اکانت‌ دیگه پیام‌داد فحش داد و بلاک‌کرد

کلا زود عصبی میشه

دلم‌براش‌تنگ شده فردا هم عروسی دخترعمو شه 

نمدونم چ کنم این‌روزا خیلی برام‌سخت میگذره

نگین‌طلاق و.... خیلی دوستش دارم‌اصلا نمتونم جدا بشم‌عاشقشم 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

اون هم همین قدر دوستت داره یا دوستیت یه طرفه هست ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که الان ۱۸ روز ازت بی خبر میمونه بعدا میشه چهارماه پنج ماه،، دقیقا ما هم همین بودیم الان یه نارا ...

من ک قهر نیستم اون‌قهره

خب میگی چ کنم 

چیکار‌کنم‌برگرده

حالا نمیگیم طلاق ولی واقعیت  بگم تا به حال ندیدم کسی تو عقد که بهترین دورانه مثلا به نامزدش فحش بده و بلاکش کنه و از الان بگه طلاق خود دانی ولی این راهی که میری ارزش فلاکته این نظر منه  

وای وارد زندگی مشترک بشی اذیتت میکنه .حالا در تعجبم دلتنگ چیه این بشری؟؟یا سر عقد ادمش کن یا سر زندگ ...

خب چجوری آدمش کنم

و چیکار کنم برگرده

حالا نمیگیم طلاق ولی واقعیت بگم تا به حال ندیدم کسی تو عقد که بهترین دورانه مثلا به نامزدش فحش بده ...

عصبی ش کنم سر ب سرش بذارم‌کتک هم میزنه