2777
2789

اگه دبیرستانید کدوم رشته خوبه برای دانشگاه و خودتون چی مدنظرتونه ؟

و اگر دانشجو هستید چه رشته ای ؟

کلا درباره بازار کارش بگید 

میرم نهم میخوام برم این رشته 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال کنکور دادم 

راجب رشته های انسانی حقوق و روانشناسی و مشاوره و حسابداری و مدیریت و فرهنگیان و علوم ورزشی خوب هستن 

راجب بازار کار فرهنگیان از همه بهتره بعدش حسابداری زودتر به بازار کار میرسه علوم ورزشی اگه علاقه داشته باشی مطلوبه 

رشته های مدیریتی چندان تعریفی ندارن و حسابداری بخونی ارزشش بیشتره 

حقوق هم اگه علاقه داشته باشی و واقعا تلاش کنی درآمد های میلیاردی داره 

ولی بازار کار مشاوره و روان شناسی فعلا خیلی مطلوب نیس بدم نیس باید تاپ ترین تو اون رشته باشید تا موفق شید پول‌های میلیاردی هم نداره 

من خودم قراره روانشناسی بخونم ان شاءالله 

بعنوان کسی ک انسانی خوندم میگم تو رشته انسانی زیاد نمیتونی رو بازار کار حساب باز بکنی 

نهایت بتونی ازمون استخدامی قبول بشی ک همش پارتی بازی و ظرفیت پایین و متقاضی زیاده 

درحال حاضر برای خانوما فرهنگیان و حسابداری و وکالت خوبه ک درصد قبولی تقریبا کمه و واقعا زمینه بی انصافی زیادی درحق دخترا داره

روانشناسی و فلسفه خوبه ولی بازم داوطلب زیاد داره 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

امسال کنکور دادم راجب رشته های انسانی حقوق و روانشناسی و مشاوره و حسابداری و مدیریت و فرهنگیان و علو ...

ممنونم عزیزم موفق باشی 

منم خودم خیلی به روانشناسی علاقه دارم ولی نمیدونم مشاوره و روانشناسی کدوم بهتره به نظرتون 

بعنوان کسی ک انسانی خوندم میگم تو رشته انسانی زیاد نمیتونی رو بازار کار حساب باز بکنی نهایت بتونی از ...

خودتون چه رشته هستید الان 

بعنوان کسی ک انسانی خوندم میگم تو رشته انسانی زیاد نمیتونی رو بازار کار حساب باز بکنی نهایت بتونی از ...

متاسفانه بله 😔

منم تنها رشته ی مطلوبی که واسه خودم میبینم روانشناسی هست بقیه اش تا من برسم همه شون بازار کارشون بسته میشه چون الان خیلی نیرو برمیدارن 

متاسفانه بله 😔منم تنها رشته ی مطلوبی که واسه خودم میبینم روانشناسی هست بقیه اش تا من برسم همه شون ب ...

علوم تربیتی چطوره به نظرتون 

ممنونم عزیزم موفق باشی منم خودم خیلی به روانشناسی علاقه دارم ولی نمیدونم مشاوره و روانشناسی کدوم بهت ...

خیلی ممنون 

صددرصد روانشناسی تا چند سال اینده بازار کار مطلوبی پیدا خواهد کرد ولی نیاز به صبر داره

چون مشاوره بازار کار محدودتری داره و چون متقاضیان روانشناسی زیاد هستن در کارهای مشاوره ای دست میبرن و عرصه برای مشاورها تنگ تر میشه 

اگه به روانشناسی علاقه دارب میتونی بری دانشگاه فرهنگیان رشته مشاوره یا امور تربیتی بخونیحقوقتم سر جا ...

ممنون مرسی 

امور تربیتی بازار کارش چیه 

خیلی ممنون صددرصد روانشناسی تا چند سال اینده بازار کار مطلوبی پیدا خواهد کرد ولی نیاز به صبر دارهچون ...

ممنون لطف کردید