2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 4315 بازدید | 563 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تهرانم .چندبار زنگ زدم آتش نشانی یه بار گفتن باید مالک زنگ بزنه یه بار هم گفتن بابد ۱۱۰اچازه ورد ...

بیا عزیزم

تو پیجش هم زیاد میذاره هر جا باشه میره نجات میده

09195908471

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیشه به پلیس بگن؟؟؟؟

نمیدونم والا هرکی پاس میده به اون یکی .چون فقط تو این کوچه ما نگران اون گربه ایم حالا به پلیسی‌ آتش نشانی چیزی بگیم یهو میاد جلو در ما ک چرا خبر دادی

عععع من یه پیام بدم بهش ایشالا ک بیان چون خیلیا‌ چون خونه خودمون نیس برا همسایس‌ قبول نمیکنن

امیدوارم بیان🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

پیام دادم ایشالا که جواب بدن نشد زنگ بزنم گفتم حالا پس فردا اینا میان میگن تو چرا زنگ زدی خونه ماعه

اگه انسان باشن نمیگن

اگه انسان باشن نمیگن

چون خونه قدیمیه و چندتا پسر مجردن نمیتونم هی برم بهشون بگم وگرنه چندتا از دوستام میگن ما بیایم درش بیاریم ولی خب مشکل اینه ک می‌ترسیم بریم تو خونه

چون خونه قدیمیه و چندتا پسر مجردن نمیتونم هی برم بهشون بگم وگرنه چندتا از دوستام میگن ما بیایم درش ب ...

اره تنها نرید یه آقا همراهتون باشه بهتره

والا این کوچه عین خیالشون هم نیس فقط ما صب تا شب داریم این گربه رو نگا میکنیم بیچاره گربه چشش فقط رو ...

الهی بمیرم براش🥲

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

نمیدونم والا هرکی پاس میده به اون یکی .چون فقط تو این کوچه ما نگران اون گربه ایم حالا به پلیسی‌ آتش ...

ایشالا که نجات پیدا کنه شما همه تلاشتونو بکنین توروخدا🥹🥹

هرچی شد بهمون خبر بدین خیلی نگران شدم🥲

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515