2777
2789
عنوان

از وقتی تیروئیدمو برداشتم

260 بازدید | 27 پست

خیلییییی افسرده شدم اصلا انرژی ندارم حال ندارم بخدا کاش همون ندول رو میزاشتم بمونه تو گلوم ولی حالم اینطوری نشه.......دارم دیوونه میشم...مشکلات زندگیم کم بود اینم اضافه شده به بدبختیم...شما فک کن وقتی سرمامیخوری کسلی چه حالی داری...من هرروزم اینطوریه.هیجی خوشحالم نمیکنه انگار ی مرده متحرکم.چکارکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یکی اینجوری بود عمل کرد بعدش رفت به گمونم ید درمانی حالش بهتر شد

یددرمانی برا وقتیه ک ندول بدبخیم باشه و زده باشه ب غدد لنفاوی...برا ازبین رفتن سلول های سرطانی باقی مانده یددرمانی میکنن

مکمل مصرف میکنم اونقد تاثیر نداره

تیروئید روی خلق وخو تاثیرداره سری بعدی به دکترت حالاتتو بگو شاید داروت رو عوض کرد یا یه سری داروی افسردگی یا اضطراب برات تجویز کرد اطرافیانت هم باید بیشر هواتو داشته باشن