2777
2789
عنوان

خانوما کدوم یکی از این خونه ها

321 بازدید | 40 پست

خودم خیلی سر درگمم اطرافیان هم هر کدوم یه چی میگن کدوم رو بخریم

اولی: ۵۰ متر طبقه سوم بدون آسانسور داخلش تمیز و لوکس با پارکینگ جاش هم داخل شهر جای خوب 

دومی: خارج از شهر ( ۱۵ کیلومتر فاصله) ، ۶۰ متر ، آسانسور و پارکینگ داخلشم تمیز و لوکس 

سومی: اجاره کردن🤦🏻‍♀️

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی راستش گلم 

استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیم

میدونم توهم گرفتاری های خودتو داری گلم بازم ببخشید

دومی

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بعدا باردار شی طبقه 3 اذیتت نکنه؟ اگ نمیکنه اولی

خودمم درگیر همینم 

اگه اولی باشه خب خیلی کوچیکه و طبقه ۳ واقعا سخته 

اگه دومی باشه ۱۵ کیلومتر خارج از شهره

نمیدونم🤦🏻‍♀️

کاربری دست دو نفره دوستان🫂