2777
2789
عنوان

بارداری و شیر به شیر

104 بازدید | 21 پست

سلام من بچم ۱۲ماههشه و هفت ماهه حاملم چون شرایط ندارم خونه مامانم هرروز میرم دیگه خودتون میدونین چه سخته الان برا تربیت بچم ترسیدم نمی‌دونم فعلا چیزی ندیدم اما میترسم دو تربیتی بشه راه کار داریم بگین چون بعد زایمانم می‌خوام خودم تربیتش کنم نرم دیگه الان اصلا شرایط بدنی نرمالی ندارم بچم بغل کنم فقط راهکار بدین برا تربیت و الکی نگین چرا بچه آوردی تو که نمیشه و اینا 

نترس خیلی کوچیکه برای دو تربیتی شدن تا اونجا که من میدونم بچه از سه سالگی تقریبا متوجه اخلاف و رفتار و تربیت و اینا میشه با قصه و داستان میشه تربیت اشتباه اگر اتفاق افتاده باشه تو 3 سالگی درست کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس خیلی کوچیکه برای دو تربیتی شدن تا اونجا که من میدونم بچه از سه سالگی تقریبا متوجه اخلاف و رفتار ...

واقعا راست میگی؟؟؟؟ب خدا با زبونشون اطرافیان فضولن میگن چرا آوردی دومی خب بتوچه مگه خرجش تو میدی پس نگران نباشم؟

آخه زمانی که میگم مثلاً الان شیر خورده این ندین بابام میگه تو تو چ حساسی ناراحتی نیارش حالا به شوخی ...

میدونم چی میگی ولی همه عادات بد رفع میشه الان اصلا بچت هیچ تربیتی نمیشه از ۳ به بعد

عزیزم منم دقیقا شرایط شما رو داشتم و الان دخترام ۶و۵ ساب هستن نچران نباش همه چیز اوکی میشه بچت بدنیا بیاد خیلی راحت قدرتش رو داری بزرگش کنی من بچم ب دنیا امد شهرمم با خانواده هامون جدا شد غریب شدم ولی خیلی راضی هستم از این قضیه 

هنوز خیلی زوده که حرف از تربیت کردن بچه بزنی عزیزم عجله نکن اجازه بده حداقل چهار سالش بشه بعد و اینکه لازمم نیست کار خاصی انجام بدی همین که شما و همسرتون توی رفتاراتون دقت داشته باشید همه چی رو یاد میگیره احترام ، ادب ، آداب بازی و غذا خوردن آداب لباس پوشیدن همش بستگی به خودتون داره به هرحال باید حداقل سه یا چهار سالش بشه بعد

اون موقع ک خیلیا میگن تک فرزندی خوبه , تمام تمرکزت رو میذاری رو ی بچه و خوب تربیت میکنی ی سری حمله م ...

تک فرزندی من موافق نیستم خیلیا و دیدم بچه هاشون بدتربیت شدن خیلی از چند فرزندی ها خوب تربیت شدن 

واقعا راست میگی؟؟؟؟ب خدا با زبونشون اطرافیان فضولن میگن چرا آوردی دومی خب بتوچه مگه خرجش تو میدی پس ...

نه عزیزم نگران نباش بعدم محبت داشته باشی بچه امکان نداره از کس دیگه تربیت یاد بگیره الان پسر من نزدیک پنج سالشه من با مادرشوهرم تو یه ساختمانیم حتی مادرشوهرم چیزی میگه میاد از من یا پدرش میپرسه که درسته یا نه این رفتار مثلا چون ما بهش محبت میکنیم میدونه کار درست فقط از مادر و پدرش باید یاد بگیره نه هیچکس دیگه 

هرچند این حرفا بازم میگم مال بعد سه سالگیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هنوز خیلی زوده که حرف از تربیت کردن بچه بزنی عزیزم عجله نکن اجازه بده حداقل چهار سالش بشه بعد و اینک ...

خیلی دلهره دارم بدتربیت بشه چون من و همسرم خیلی محیط پراسترسی بزرگ شدیم اما همیشه برا دخترمون محبت و حق انتخاب میاریم که مثل ما اذیت نشه