2777
2789
عنوان

چرا خواهرم باهام این کارو را میکنه

177 بازدید | 16 پست

بعضی ها آنقدر بی وجدان

هستند یه خواهر کوچک تر ازخودم دارم برامن زورش میاد الانم رفته به بابام گفته من توکار دعا وجادو ام خسته شدم از دستش

ولی بابام که نمی گه اون گفته 

خود خواهرم بهم گفت میرم بهشون الکی میگم

حالا خود خواهرم مداوم زنگ میزنه این واون ف میگیره جن میبینه 

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلمه هم نفهمیدم چی گفتی

عزیزم قربونت بشم دوباره بخون یه خواهر دارم برا اینکه خودش را بیشتر عزیز کنه رفته به دروغ به بابام گفته من توکار دعا جادوام

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اگه به من بگن یه نفر تو کار جادو جنبله میخندم

هی منم میترسم اصلا چه برسه سمتش برم

یه کاربر مدیوم اینجا بهم گفت کسی که توخطره اونه نه من من خسته شدم از رفتار خانوادم از تبعیض هاشون رفتارشون کاش میشد یه جا میرفتم نشونی ازشون نبود من بودم بچه هام وشوهرم

اصلا با فکر کردن بهش هم فقط وقتتو تلف میکنیچیه این افکار. بخند بهشون

هی خواهرمن عذابم میدن با حرفاشون رفتارشون ازاینکه بابامم شده مثل خواهر ومادرم قسم دروغ میخوره

چه قسم دروغی؟

قسم می خوره من یکی برام فا ....وسر کتاب بازکرده

میخواستم بگم خب برو توضیح بده که نه من همچین کاری نکردم ولی با این اوصاف فایده ای نداره.حالا خوبه که ...

اره خداوکیلی وگرنه دق مرگم می کردند مارا فقط برای بچه اولم که پسره میخوان وگرنه به دخترم وشوهرم ومن محل درست حسابی نمیذارند

هفته ای یه بار مامانم دعوتمون میکنه وقتی میریم می‌بینیم مامان بزرگم وپدر بزرگمم ودایی وخاله مم با بچه وشوهرش هم اونجان برا ناهاز