2777
2789
عنوان

یه راه خودکشی بگین دیگه بریدم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست

نمیخواهم فاز نصحیت بردارم ولی اینو بدونید ک شما تنها نیستید  حتما وسیله امتحانیه واسه شما 

همه کسایی ک دست به این کار بزنن وسط کار پشیمون میشن شک نکن

کانال اعجاز روبیکا هم ببین مطالبشو بنظرم بتونه کمکت کنه

این درمان نداره

پیش داوری نکن عزیزم

باید بری بعد ببینی چی میشه

خدا بخواد میشه

به جای نشستن و تو سر خودت زدن پاشو دختر تلاش کن برو طب سنتی

پیش دکتر خوبش

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشاتت که میگی دکتر گفته سالمه اونوقت دکتره نگفت اینا چی هستن؟ ازش نپرسیدی یعنی تکلیفت مشخص نکردی

نه میگه بعضیا بدنشون خود به خود کبود میشه مگه میشه بد خود به خود روزی چند باز کبود بشه بی دلیل 

لکه های سفیدم پیسیه کبودی حالا برام مهم نیست اما اون پیسی باشه چ خاکی ب سرم بریزم 

نه میگه بعضیا بدنشون خود به خود کبود میشه مگه میشه بد خود به خود روزی چند باز کبود بشه بی دلیل لکه ه ...

فعلا دکترهایی که بچه های نی تی سایت میگن برو قطعا یک راهی داره 

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland