2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توکل بخدا یعنی معجزهفقط یه بار بدون تردید بسپار بخودشببین برات چه میکنههیچیش نیست مطمئن باش

دارم دق میکنم 

یعنی میشه جواب آزمایش دخترم فردا خوب باشه ،ازمایش قبلی مثل سونوگرافیش اشتباه شده باشه 

خدایا یعنی میشه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خیلی برامون دعا کن خیلی بی قرارم بچم دائم به چشمم نکاه می‌کنه ببینه گریه کردم یا نه فراموشش نکن

عزیزم جلوی بچه خودتو ناراحت نشون نده تو الان تمام پشت و پناهشی اگر تورو خوشحال و اروم ببینه خودشم اروم میشه خیلی از بیماری ها منشا استرس دارن اگر آروم باشه هیچیش نمیشه براش دعا میکنم ازمایشش خوب باشه ایندفعه

عزیزم جلوی بچه خودتو ناراحت نشون نده تو الان تمام پشت و پناهشی اگر تورو خوشحال و اروم ببینه خودشم ار ...

ممنون گلم 

یکم آروم شدم ولی دلم آشوبه 

فراموشمون نکن .انشالله بیام بگم آزمایش خوب بوده و قبلی اشتباه 

ممنون گلم یکم آروم شدم ولی دلم آشوبه فراموشمون نکن .انشالله بیام بگم آزمایش خوب بوده و قبلی اشتباه

انشالله عزیزم اصلا نگران نباش علم پیشرفت کرده خیلی از چیزا درمان میشه 

خطای آزمایش هم زیاد اتفاق میفته فقط حواست باشه جلوی بچت ناراحتیتو بروز نده انشالله که با خوشحالی تاپیک میزنی

هیچی نیست عزیزملایک م کن فردا بیای خبر سلامتیش رو بدی

سلام عزیزم 

جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این نه سری قبل که مثبت بود ،گفت باید یه جای معتبر دوباره تکرار بشه که خیالمون راحت بشه 

بازم خدارو شکر این جواب منفی امیدی توی دلم انداخت همش هم نتیجه لطف خدا وائمه ودعاهای شماها میدونم .

من هنوز خیلی نگرانم برام دعا کن تموم بشه این استرسها 

شوهرم که میگه ولش کن دیگه نبریمش ولی خب نمیشه باید راضیش کنم باز تکرار کنیم 

یعنی میشه تکرار کنم منفی بشه و دیگه خیالم راحت بشه چند هفته چشم روهم نذاشتم 

برامون خیلی دعا کن خیلی دعا کن اجرت با سید الشهدا

امروز بعد از گرفتن جواب رفتم حرم شاه عبدالعظیم برای همتون خیلی دعا کردم که این مدت در حقم لطف داشتید وبرای دخترم دعا کردید 

بازم لطفتون رو ازم دریغ نکنید که تموم بشه این استرسها

انشالله عزیزم اصلا نگران نباش علم پیشرفت کرده خیلی از چیزا درمان میشه خطای آزمایش هم زیاد اتفاق میفت ...

سلام عزیزم 

جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این نه سری قبل که مثبت بود ،گفت باید یه جای معتبر دوباره تکرار بشه که خیالمون راحت بشه 

بازم خدارو شکر این جواب منفی امیدی توی دلم انداخت همش هم نتیجه لطف خدا وائمه ودعاهای شماها میدونم .

من هنوز خیلی نگرانم برام دعا کن تموم بشه این استرسها 

شوهرم که میگه ولش کن دیگه نبریمش ولی خب نمیشه باید راضیش کنم باز تکرار کنیم 

یعنی میشه تکرار کنم منفی بشه و دیگه خیالم راحت بشه چند هفته چشم روهم نذاشتم 

برامون خیلی دعا کن خیلی دعا کن اجرت با سید الشهدا

امروز بعد از گرفتن جواب رفتم حرم شاه عبدالعظیم برای همتون خیلی دعا کردم که این مدت در حقم لطف داشتید وبرای دخترم دعا کردید 

بازم لطفتون رو ازم دریغ نکنید که تموم بشه این استرسها

سلام عزیزم جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن خد ...

سلام عزیزم

خدارو به بزرگیش شکر

از آقا عج خواستم منو پیش شما شرمنده نکنه

وقتی بهتون قول دادم چیزیش نیست

مطمئن باش بعدم چیزیش نخواهد بود

مجدد براش نماز میخونم

شما هم منو از دعای خیرتون فراموش نکنید تا مشکلات منم با دعای شما حل شه 

انشالاه بحق همین وقت سحر

با دعا های خیر در حق هم

شادی و خوشحالی جای خودش رو به اضطراب و غم میده 

مطمئن باشید انشالله

سلام عزیزم جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن خد ...

عزیزم خداروشکر من خیلی خوشحال شدم که جوابش منفی بوده و هیچیش نبوده. برای سلامتی خودشم شده حتما تکرارش کنید که خیالتون راحت بشه. ممنونم که خبر دادی حتما بازم براش دعا میکنم انشالله که معجزه بوده و حالش خوب شده🩷وقتی هم سونو هم ازمایش منفی بوده هیچیش نیست پس. خداروشکر

سلام عزیزمخدارو به بزرگیش شکراز آقا عج خواستم منو پیش شما شرمنده نکنهوقتی بهتون قول دادم چیزیش نیستم ...

عزیزم خیلی مهربونید 

گلم الهی خدا جوری بهت نگاه کنه که هرچی غم‌تو دلته بره 

چشم گلم دعاگویتون هستم ،شماهم‌دختر من رو فراموش نکنید 

که تموم بشه این استرسهای من