2777
2789
عنوان

پیاماشو گذاشتم توروخدا ببینین

182 بازدید | 18 پست

من توی تایپک قبلی همه چیزو کامل توضیح دادم و دوستان عزیز هم نظراتشون رو گفتن..اما از دیروز که از دیت برگشتیم ایشون هیچ تماسی نگرفت و من یکی دوساعت بعد خودم بهشون زنگ زدم..و گفت میخوام با رفیقام غروب تر برم بیرون و اخرشب بعد از کلاست بهت زنگ میزنم

من ساعت 11/30 دیشب کلاسم تموم شد و هیچچچچ زنگ یا پیامی ازش نداشتم از 3 ظهر تا اون موقع 

خودم بهش دو سه بار زنگ زدم و جواب نداد منم بیخیال شدم گفتم شاید خوابش برده فلان

تا اینکه تا الان هم هیچچچ خبری ازش نبود و خودم دوباره ساعت 12 امروز بهش زنگ زدم که بازم جواب نداد..من نتمو روشن کردم دیدم از واتساپ چندتا نوتیف اومده

پیاماش دقیقا همینایین ک میزارم

{هستی عزیزم تو دختر خانومی هستی و من از اینکه باهات اشنا شدم خوشحالم و کلی واسه داشتنت ذوق دارم اما یه مشکلی پیش اومده در حال حاضر نمیتونم باهات بمونم}

{به مشکل خوردم}

{دوست داشتم حلش کنم و برگردمو بیام یه رابطه خوب باهات بسازم}

{بهت گفتم و رفیق نیمه راه نیستم که بزارم و بدون خبر برم}

{به زودی برمیگردم..ببخشید}

منم در جواب هیچی نگفتم..ایشون یه رابطه دوساله داشتن با دختری که دوسال ازش بزرگتر بوده و یک ساله پیش این رابطه از طرف خوده پسره بخاطر کارا و رفتارای دختره کات میشه..گفته تو زندگیش عاشق این دختر بوده و خیلییییی با احساس ازش صحبت میکرد و گفت اخرین باری که دختره برگشت گفت بیا دوباره برگردیم 8ماه پیش بوده اما بهم گفته بود نگرانی نداشته باش این ارتباط تموم شده و دیگه علاقه ای نیست

حس میکنم دختره برگشته

توروخدا بگین شما چی برداشت میکنید

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

همون چند خط اولشو خوندم،دختر چرا انقدر زنگ میزنی؟ول کن بابا الان میگه دختره چقد سیریشه

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین دیتت بود؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

مطمئن باش اگه از تو خوشش میومد تا میومدی خونه سریع پیام میداد 

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.