من توی تایپک قبلی همه چیزو کامل توضیح دادم و دوستان عزیز هم نظراتشون رو گفتن..اما از دیروز که از دیت برگشتیم ایشون هیچ تماسی نگرفت و من یکی دوساعت بعد خودم بهشون زنگ زدم..و گفت میخوام با رفیقام غروب تر برم بیرون و اخرشب بعد از کلاست بهت زنگ میزنم
من ساعت 11/30 دیشب کلاسم تموم شد و هیچچچچ زنگ یا پیامی ازش نداشتم از 3 ظهر تا اون موقع
خودم بهش دو سه بار زنگ زدم و جواب نداد منم بیخیال شدم گفتم شاید خوابش برده فلان
تا اینکه تا الان هم هیچچچ خبری ازش نبود و خودم دوباره ساعت 12 امروز بهش زنگ زدم که بازم جواب نداد..من نتمو روشن کردم دیدم از واتساپ چندتا نوتیف اومده
پیاماش دقیقا همینایین ک میزارم
{هستی عزیزم تو دختر خانومی هستی و من از اینکه باهات اشنا شدم خوشحالم و کلی واسه داشتنت ذوق دارم اما یه مشکلی پیش اومده در حال حاضر نمیتونم باهات بمونم}
{به مشکل خوردم}
{دوست داشتم حلش کنم و برگردمو بیام یه رابطه خوب باهات بسازم}
{بهت گفتم و رفیق نیمه راه نیستم که بزارم و بدون خبر برم}
{به زودی برمیگردم..ببخشید}
منم در جواب هیچی نگفتم..ایشون یه رابطه دوساله داشتن با دختری که دوسال ازش بزرگتر بوده و یک ساله پیش این رابطه از طرف خوده پسره بخاطر کارا و رفتارای دختره کات میشه..گفته تو زندگیش عاشق این دختر بوده و خیلییییی با احساس ازش صحبت میکرد و گفت اخرین باری که دختره برگشت گفت بیا دوباره برگردیم 8ماه پیش بوده اما بهم گفته بود نگرانی نداشته باش این ارتباط تموم شده و دیگه علاقه ای نیست
حس میکنم دختره برگشته
توروخدا بگین شما چی برداشت میکنید