2777
2789
چجوری توقیف کردی؟چقد طول کشید؟ابلاغیه میره براش تا فرصت کنه بزنه به اسم یکی دیگه؟

رفتم محضری که عقد کرده بودیم بهم نامه داد بردم ثبت اسناد شماره ملیش رو زدن ماشین و این مقدار پول اومد بالا برگه دادن رفتم بانک حسابشو مسدود کردن و راهنمایی رانندگی هم ماشینش رو توقیف زد و گفتن تا ۱۳ روز دیگه اگه سکه هات رو نداد میتونی این پول رو برداشت کنی و ماشین هم می‌ره برای مزایده

اوضاع جامعه خرابه طلاق زیاد شده ادم روانی زیاد شده مهریه چیز خوبیه باید مهریه زیاد باشه واسه دختر.. ...

اره بخدا من شوهرم می‌گفت بچها بزرگ شدن دیگه احتیاجی به مادر ندارن برو

بچهام ۱۰ روزه رفتن پیشش سرشون شپش و رشک گرفته بود😔😔 موهاشونم حتی کوتاه نمیکنه بچم بمیرم براش فقط سر میخاروند پسرمم امسال کلاس اولیه پروندشو درآورده میگه مدرسه نمی‌خواد خدا خیرش نده شوهرم رو

بعد میبینی یه خدانشناس میاد ور ور می‌کنه که چرا مهریه میخوای بگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم نکته بعدی چیه؟من اگه دختر دار بشم برای دخترم مهریه ای تعیین نمیکنمنمیخوام رو دخترم قیمت بزارم

شما اگر خودت مهریه ای نداری و از زندگیت راضی هستی و اگر اتفاقی بیفته طلاق یا هرچیز دیگه ای بازم راضی بودی میتونی واسه دخترتم همین کار رو بکنی ادمها خودشون باید راضی باشن حرف بقیه مهم نیست

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

چشم نکته بعدی چیه؟من اگه دختر دار بشم برای دخترم مهریه ای تعیین نمیکنمنمیخوام رو دخترم قیمت بزارم

ضمنا اگر ازدواج نکردی و هنوز تجربه نکردی زندکی مشترک چجوریه خواهشا  فکر نکن بقیه مشکل دارن مجردی و متاهلی زیاد فرق داره بزار فعلا شوهرش بیاد  

شما اگر خودت مهریه ای نداری و از زندگیت راضی هستی و اگر اتفاقی بیفته طلاق یا هرچیز دیگه ای بازم راضی ...

خواهرم که خیلی راضیه 

کلا ۳ تا سکه مهریشه

شوهرش با خواست خودش خونه رو زده بنامش

میفهمم .روخی جسمی.عمر به باد رفته کنار این لندهورها

اره واقعا جوونی من نابود شد از روزی که ازدواج کردم از دست خودش خانوادش جیگرم خون بود خیلی کوتاه اومدم اما فایده ای نداشت هر روز وقیحتر میشدن

خواهرم که خیلی راضیه کلا ۳ تا سکه مهریشهشوهرش با خواست خودش خونه رو زده بنامش

خب دیگه چی فرقش چیه حالا مهریه نگرفته خونه گرفته اتفاقا خونه از مهریه بهتره دیگه خیالشم راحته ولی خب شما شوهر خواهرت که شوهر شما نیست که باید زمان ازدواجت خیلی مراقب باشی اینجا ایرانه 

وقتی با شنیدن رنج خانمها و زندگی سختشون هنوز داری زر میزنی مشخصه کاربری مرد هستی زرنگی بخوره تو ...

هرچی بیشتر بی ادبی و بیشعوری میکنی بیشتر به گدا گشنه گیت میشه پی برد گداگشنه ی عزیز