2777
2789

این قضیه ماله حدودا یکسال پیشه زنه یدونه بچه داشت دوتا هم حامله بود بعد با رفیق چندساله شوهرش به شوهرش خیانت کرد شوهرش فهمید دوستشو کشت افتاد زندان زنه دوقلو حامله بود الان بچه هاش به دنیا اومدن تست دی ان ای گرفتن فهمیدن بچه از شوهرش نیست از اون دوست پسرس .سوهرش از زندان ازاد شده دوقلوهارو گردن نگرفته اینم بچه هارو برده پیش مادردوست پسرش اونم قبولشون نکرده گفته من نمیتونم خرجشونو بدم بچه هارو گذاشته بهزیستی! اون بچه اول هم که پیش شوهرشه رو گرفته نمیذاره ببینتش

کلا قضیشون معروف شد اون موقع گوگلم بزنید میاره

ای واییییییی چه وحشت ناک این وسط فقط دوتا بچه ی، بی گناه موندن (: 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلک بچه های بی گناه این وسط 

خب شکایت می‌کردن این زن هم میوفتاد زندان 

بعد چطوری کرده ب جرم قتل رفته زود اومده بیرون ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

معروف شدین

طرفای ماهم یکی با چهارتا بجه با دوسپسرش ب شوهرش خیانت میکنه

موقع خیانت دچار گاز گرفتگی میشن و میمیرن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چون ثابت شده طرف با زنش بوده

پس زنها هم باید زندانی میشد زنا کرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.