حالم ازاین جمله که مهریه یعنی خریدوفروش بهم میخوره!!!
وقتی دیه زن ومرد یکی شد
وقتی ارث دختروپسریکی شد
یاخیییلی میخای روشنفکرباشی ومثل اروپاییاباشی اموال مرد بعدازدواج نصفش برای خانم شد (بچی شبیه مهریه س اینم).
حق حصانت بچه هم برتی خانم اندازه آقا تعیین شد
فقط چندنمونه کوچیک مثال زدم...
اونموقع بیا درمورد ارزش خانماحرف بزن... عجب اونجایی که زن رو بی ارزش میکنن و ارزشش رو نصف آقامیدونن و براش دیه تعیین میکنن!!عجب اونجایی ارزش دختررو کمترمیدونن و ارث رو نصف پسرمیدن! اونجایی که حق طلاق بااقایونه و راااحت میتونه طلاق بده هرموقع دلش خاست اونجا حرفی ازارزش خانم نمیزنید!!!! فقططط گیردادین به مهریه؟!!!الانم مد شده مهریه چیه مهریه یعنی خریدوفروش!!!چیزی که مردای ببخشید الدنگ باب کردن و بعصی خانماهم سوارموج شدن ... مهریه زمانی بایدنباشه که چیزی بجاش جایگزین بشه اونم ازنظر مالی. خانم ۲۰ سال زندگی کرده باخوب وبدساخته زندگی درست کرده خب مردبیادراااحت طلاق بده بعدبگن مهریه بد،اخه، خریدوفروشه، خب طلاق گرفت اون خانم بعدش چی؟!جوونی اون خانم چی میشه؟! فقط طلاق گرفتن ک نیست!!پس زحمتهایی ک برای اون زندگی کشیده چی میشه؟!به کلفتی هم میاد توخونه یکی کمک میکنه غذا و جا و گاهی لباس هم میدن... پس خانمی ک ازلحاط مالی حالا اسمش یامهریه ،یا نصف اموال (مثل اروپاییا) بهش تعلق نگیره بااون کلفت چه فرقی میکنه!!!!!
من خودم خانمم خدارو هزارمرتبه شکر مشکلی ندارم دارم زندگیم رومیکنم مردایی که به ناحق حرف میزنن شککک نکنن سر یاخواهر یادخترشون میاد شککک نکنن!!!ولی خانمایی که زن ستیزن ادم ازاین متاسف میشه!!!