2777
2789
هرچی بیشتر بی ادبی و بیشعوری میکنی بیشتر به گدا گشنه گیت میشه پی برد گداگشنه ی عزیز

ازینکه ماتحتت سوخته من دارم مهریه میگیرم دلم خنک میشه   خاک بر سر بیعرضه ت  لیاقتت همون وضعیه ک توشی و نمیتونی بیرون بیای   پدر من چن برابر این مهریه ک میگیرمو بهم داده   ولی از لج اسکولایی مث تو مهریه میگیرم تا دق کنید برید ب درک 

ازینکه ماتحتت سوخته من دارم مهریه میگیرم دلم خنک میشه خاک بر سر بیعرضه ت لیاقتت همون وضعیه ک توشی ...

چقدر بدبختی که هیچ عرضه ای نداری و فقط فکر میکنی با گرفتن مهریه ماتحت بقیه میسوزه مطمینا هیچ چیز دیگه ای تو زندگیت ندیدی چقدر ندار و گشنه بودی که برات مهمه .معلومه تو خونه پدرت هیچی ندیدی که دندون تیز میکنید برای بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدبختی که هیچ عرضه ای نداری و فقط فکر میکنی با گرفتن مهریه ماتحت بقیه میسوزه مطمینا هیچ چیز دیگ ...

من خدا رو دارم  همه چیزم ب کوری چشم امثال تو بهم میده  بترکه چشم حسود الهی امین   هم درس خوندم هم خانوادم خوبن هم وضع مالیمون خوبه  هم همسرم خوبه   همه رو هم خدا بهم داده   تو هم هرچی زر بزنی نمیتونی ازم بگیریشون  اونی ک داده خودش میدونه بجای سختیایی ک کشیدم بهم داده   با حرف گربه سیاهم بارون نمیاد  یه چیز دیگم الان از خدا میخوام  اینکه تو رو شفا بده  چون با این حجم عقده تا دوسال دیگه بیشتر زنده نیستی سکته میکنی از حسادت

من خدا رو دارم همه چیزم ب کوری چشم امثال تو بهم میده بترکه چشم حسود الهی امین هم درس خوندم هم خا ...

کاش چیزی برای ارایه داشتی بقیه بهت حسودی کنن انقدر داشتم تو زندگیم ده برابر تو که برای مال مردم ذوق مرگ نشم،ایشالا خدا بهت یه پولی بده که از دله گی و خرابی در بیای وضعت خیلی خرابه و کارت همینه

کاش چیزی برای ارایه داشتی بقیه بهت حسودی کنن انقدر داشتم تو زندگیم ده برابر تو که برای مال مردم ذوق ...

یه روز چوب این تهمتات رو میخوری هرچند خدا زده پس کله ت خودت بیخبری   ن تنها این دنیا بلکه اون دنیا هم تو آتیشی ک خودت درست کردی میسوزی   خراب هم خودتی و جد و آبادت   بدبخت ترسو بمون تو خونه شوهرت تابپوسی بی عقل   

یه روز چوب این تهمتات رو میخوری هرچند خدا زده پس کله ت خودت بیخبری ن تنها این دنیا بلکه اون دنیا ه ...

کاملا معلومه گداگشنه ی عزیز به پوسیدن نیست به ریشه داشتنه ،دیگه ریپلای خرابی مثل تو رو نمیدم چون ادمایی مثل تو حقیرن و ارزش جواب دادن ندارن 

کاملا معلومه گداگشنه ی عزیز به پوسیدن نیست به ریشه داشتنه ،دیگه ریپلای خرابی مثل تو رو نمیدم چون ادم ...

دیگه جوابتو نمیدم همینکه ک ون ت سوخته برام بسه  همه حرفای مفت ک زدی هم لایق خودت و ایل و تبارته  بای بای خانوم مفتی   برو ب درک

دیگه جوابتو نمیدم همینکه ک ون ت سوخته برام بسه همه حرفای مفت ک زدی هم لایق خودت و ایل و تبارته بای ...

ما ناخواسته به ناممون میزنن چون ریشه داریم و گشنه نیستیم نه اینکه بدو بدو کنیم و زورگیری،تو در تکاپو باش چون بی لیاقتی خودشون بهت ندادن و حقم داشتن

چشم نکته بعدی چیه؟من اگه دختر دار بشم برای دخترم مهریه ای تعیین نمیکنمنمیخوام رو دخترم قیمت بزارم

حالم ازاین جمله که مهریه یعنی خریدوفروش بهم میخوره!!!

وقتی دیه زن ومرد یکی شد

وقتی ارث دختروپسریکی شد

یاخیییلی میخای روشنفکرباشی ومثل اروپاییاباشی اموال مرد بعدازدواج نصفش برای خانم شد (بچی شبیه مهریه س اینم).

حق حصانت بچه هم برتی خانم اندازه آقا تعیین شد

فقط چندنمونه کوچیک مثال زدم...

اونموقع بیا درمورد ارزش خانماحرف بزن... عجب اونجایی که زن رو بی ارزش میکنن و ارزشش رو نصف آقامیدونن و براش دیه تعیین میکنن!!عجب اونجایی ارزش دختررو کمترمیدونن و ارث رو نصف پسرمیدن! اونجایی که حق طلاق بااقایونه و راااحت میتونه طلاق بده هرموقع دلش خاست اونجا حرفی ازارزش خانم نمیزنید!!!! فقططط گیردادین به مهریه؟!!!الانم مد شده مهریه چیه مهریه یعنی خریدوفروش!!!چیزی که مردای ببخشید الدنگ باب کردن و بعصی خانماهم سوارموج شدن ... مهریه زمانی بایدنباشه که چیزی بجاش جایگزین بشه اونم ازنظر مالی. خانم ۲۰ سال زندگی کرده باخوب وبدساخته زندگی درست کرده خب مردبیادراااحت طلاق بده بعدبگن مهریه بد،اخه، خریدوفروشه، خب طلاق گرفت اون خانم بعدش چی؟!جوونی اون خانم چی میشه؟! فقط طلاق گرفتن ک نیست!!پس زحمتهایی ک برای اون زندگی کشیده چی میشه؟!به کلفتی هم میاد توخونه یکی کمک میکنه غذا و جا و گاهی لباس هم میدن... پس خانمی ک ازلحاط مالی حالا اسمش یامهریه ،یا نصف اموال (مثل اروپاییا) بهش تعلق نگیره بااون کلفت چه فرقی میکنه!!!!!

من خودم خانمم خدارو هزارمرتبه شکر مشکلی ندارم دارم زندگیم رومیکنم مردایی که به ناحق حرف میزنن شککک نکنن سر یاخواهر یادخترشون میاد شککک نکنن!!!ولی خانمایی که زن ستیزن ادم ازاین متاسف میشه!!!

کاش چیزی برای ارایه داشتی بقیه بهت حسودی کنن انقدر داشتم تو زندگیم ده برابر تو که برای مال مردم ذوق ...

عزیزم چنتاپستهایی ک تواین تاپیک گداشتی خوندم زشته برای خانم به این شکل صحبت کردن! شمانمیتونی این خانمارو قضاوت کنی! بله همونجور که متاسفانه خانمایی هستن که بامهریه کاسبی کنن خانمایی هم هستن که درحقشون نامردی شده ناحقی شده پس مانمیتونیم رااحت قصاوتشون کنیم... 

چنتا از عنوانهایی تاپیکایی هم ک زدی گذری نگاکردم شماک اینقدر مخالف مهریه ای پس چرا نگران بودین قاتون ۱۴  تا سکه رو گذاشتن و براش حتی تاپیک زدی؟!!!

عزیزم چنتاپستهایی ک تواین تاپیک گداشتی خوندم زشته برای خانم به این شکل صحبت کردن! شمانمیتونی این خان ...

شما اول ببین کی اول شروع کرده به فحش معلومه ایشون نه خونواده ی درست و حسابی داشته نه ادبی و باید با زبون خودش حرف زد.دوما تاپیکی که شما میگی برای یکی از همسایه ها که با بقیه تصمیم گرفتیم بهشون کمک کنیم میخواستم بدونم چه بلایی سر اون اقا میاد،هرروز صدای داد و دعواشون میومد که توی جلسه ی ساختمونمون خانوم با اینکه تازه ازدواج کردن گفت میخواد مهریشو بذاره ااجرا و میگفت میخواد بندازه زندان و خونه ای که ارث پدرشوهرشه و مادرش توش زندگی میکنه رو بذارن مزایده خواستم بپرسم ببینم واقعا زندان داره یا نه چون اون مادر بیچاره گناه داره که بخاطر پرتوقعیه بعضی زنا تو این سن اواره بشه، و اینکه شوهرم با اون اقا تا حدی دوستن و گفت چند ماهیه کار نمیکنه بخاطر پاش که شکسته بهش کمک کنیم با بقیه همسایه ها تا حدی که در توانمونه که این بلاها سرش نیاد،چون واقعا ادم خوب و با شخصیته اون اقا.من مخالف بقیه زنایی که جدا میشن و با توافق هم یه فکری برای خرج و مخارج میکنن نیستم چون بخاطر بچه یا شرایطشون بعد از جدایی باید یه فکری بکنن و با توجه به تواناییشون باهم کمک کنن نه اینکه با خوشحالی بیان بگن زیر دهنم مزه میکنه و خوشحالم ازش گرفتم و … ادمی که ایشون داره میگه یه پراید داشته از چنگش در اورده یا اون خانوم که عقد بوده چه حق و حقوقیو داره که ازش حرف میزنه مگه چند سال سوخته و ساخته یا چیکار کرده که حق خودش میدونه

عزیزم چنتاپستهایی ک تواین تاپیک گداشتی خوندم زشته برای خانم به این شکل صحبت کردن! شمانمیتونی این خان ...

ولش کن این عقده ای رو خودش عرضه نداشته بگیره  فک میکنه همه باید مث خودش بمونن تو خونه یه نامرد هی بزنن توسرش تا مث خودش عقلشو از دست بده بیاد پاچه این و اون بگیره   اگ میخای ببینی مقصر کیه برو از اول دعوا بخون ببین چطور مث قاشق نشسته اومد طرفداری جنس مخالف رو کرد بدون توجه به اینکه دلیل طلاق هر زنی چی بوده

کاملا معلومه گداگشنه ی عزیز به پوسیدن نیست به ریشه داشتنه ،دیگه ریپلای خرابی مثل تو رو نمیدم چون ادم ...

@niniyar‍ توهین این کاربر ببین  اومده توی تاپیک اعصاب همه رو خراب کرده  معلوم نیس زنه یا مرد    از اول پیاما بخون لطفا ببین