2777
2789
وااای تماسای قاضی رو شنود کرده بودن؟ چکاره بودن ؟ چ بیشرف😄

پدرشوهرم سرهنگ بازنشسته 

برادرشوهرم سرهنگ حفاظت نیروی انتظامی 

سوهرم اطلاعاتی 

شوهرم در میورد برادرشوهرم تهدید میکرد 

قاضی هم گفت چند تا مامور تهدید کردن و همه چی به ضرر اونا شد پرونده هم نتونستن بگیرم 

کل کارم ار روزی که شکایت زدم تا روزی کخ صیغه طلاق رو خوندن شد 50 رور 

دادگاه معمولا در زمان بازشدن پرونده مهریه اینکارو انجام میده اما اگر زمان گذشته و تصور میکنی چیزی خر ...

عزیزم من یه استان دیگه دادگاه رفته بودم   الان نمیشه از راه دور کاری انجام بدم از دفترخدمات قضایی  جایی؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چه حکم قانونی تماسهای قاضی مملکت رو شنود کردن؟؟؟کدوم ارگان تماسهای قاضی رو شنود کرده و پیش ریئس د ...

شوهرم اطلاعاتی بود 

برادرش سرهنگ حفاظت نیروی انتظامی 

پدرشون هم سرهنگ بازنشسته 

الان از دست برادرش کا شکایت کردیم چون تماس هاب ما رو هم شنود کردن.قاضی هم از دست خودش و برادرش شکایت کرده 

یعنی 10 ساله داره بهت قسط میده؟

اره چون طلاق بدون دلیل موجه بود  قاضی بهم حق طلاق داد با مهریه کامل ک ۴۵۰سکه بود  ۶تا بخشیدم ک رجوع نتونه بکنه

تا الان ۲۰و خورده ای داده        الانم سالی یه سکه

حالا میگم من یه استان دیگه ام از راه دور نمیشه فهمید چی کسب کرده توی این ده سال   

اوضاع جامعه خرابه طلاق زیاد شده ادم روانی زیاد شده مهریه چیز خوبیه  باید مهریه زیاد باشه واسه دختر.... واسه پسر هم باید قبول کنیم مهریه زیاد همسرش رو قبول کنه چه دختر دارید چه پسر فرق نداره وقتی بزرگ شدن اومدن خاستگاری مهریه زیاد و تمام حقوق  و حق حضانت و همه چی رو باید قید کنید واسه پسرتونم رفتین خاستگاری طرف گفت مهریه و حق حقوق میخام باید قبول کنید چون زن ها در جامعه احتمال اینکه گیر مرد بد ذات خراب بیفتن خیلی بیشتره زن ها اصولا ارام تر هستن 

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

شوهرم اطلاعاتی بود برادرش سرهنگ حفاظت نیروی انتظامی پدرشون هم سرهنگ بازنشسته الان از دست برادرش کا ش ...

عزیزم چنین چیزی امکان نداره...تمامی تماس های قاضی بصورت پیوسته توسط سیستم حفاظت اطلاعات شنود میشه و هیچ قدرتی اجازه دسترسی به این اطلاعات رو نداره...حتی سرهنگ یا سرتیپ نیروی انتظامی...در مورد قاضی یعنی بالاترین درجه حقوقی و قضایی کشور صحبت میکنی نه در مورد یه مامور اجرایی یا نیروانتظامی که زیر نظر مجموعه قضایی هست...

عزیزم چنین چیزی امکان نداره...تمامی تماس های قاضی بصورت پیوسته توسط سیستم حفاظت اطلاعات شنود میشه و ...

خب عزیزم امکانش بوده که الان شکایت هم کردیم دیگه

البته پیام های بابام و قاضی رو در آورده بودن از گوشی بابام و بابام شکایت کرد و رئیس دادگستری و معاونش هم شاهد پرونده ما هستن چون رفته بود به اونا گفت بود در اوردم و فلان حرفارو زدن

قاضی خودش گفت تماس هامو هم شنود کردن 

الان نامه بهم دادن گفتن اگر تا ۱۳ روز آینده مهریه شمارو نده فعلا اینارو میتونید برداشت کنید تا دادگا ...

از طریق ثبت اقدام کردی یا دادگاه؟دادگاه رو نمیدونم ولی از طریق ثبت میدونم وقتی بخوان پول رو بهت بدن حدود ۱۰درصدش رو دولت برمیداره برای خودش.ماشین هم میره مزایده ازونم حدود ۱۰درصد برمیدارن اگرهم کسی نخرش میتونی ۱۰درصد رو به دولت بدی و بنام خودت میشه.یه خونه هم مستثنیات دین هست و توقیف نمیشه.