حقیقت رو فقط خدا میدونه خودشم بلده از کی انتقام بگیره شما عین قاشق نشسته از وسط ماجرا اومدی دهنتو ...
چی به شما میرسه؟مطمئن باش همین افراد کاسب مهریه خیلی راحت وارد زندگی شما میشن و شوهرتو اغفال میکنند ،هیچ نیاز مالی هم ندارن فقط سایه بالاسر میخوان،اونوقت تو باید ی چیزی هم بذاری روش و بهش بدی
اره دیگه خدا خودش تو رو از یع لی لیاقت نجات داد ث کمکت کرد و یع ازدواج خوب که لیاقتشو داری سر راهت ق ...
اینا ک نمیدونن من چقد بهش التماس کردم ک طلاق نگیریم ۳سال خونه پدرم بودم ولی جواب اون این بود ک مادرم فشارش بالاست(خانوادش منو نمیخاستن با اینکه ازدواج ما سنتی بود) بعد ازدواج فهمیدم ک از اول خانوادش ناراضی بودن چون سطح خانواده ما بالاتر بود فقط پسره میخاسته
وقتی خودش نمیتونست روبروی خانوادش وایسه و منو مجبور کرد طلاق بگیرم چرا باید مهریمو ببخشم مگه اسکولم ک هم دخترانگیمو ازم بگیره هم مهریمو ببخشم
اونا خودشون هم وقتی به مرکزشون اطلاع دادیم گفتن امکان نداره بعدا گفتن باید نامه بهشون بزنه رئیس که ب ...
مهم ترین و بنیادی ترین ارگان هر حکومتی ، قوه قضاییه اون حکومت هست و اسرار یک قاضی ، جز حساس ترین اطلاعات محرمانه است و نباید به بیرون درز پیدا کنه.چون فاش شدن جرایم یه قاضی قبل از محاکمه رسمی باعث اختلال شدید در بدنه نظام و باعث هرج و مرج در جامعه میشه.
چی به شما میرسه؟مطمئن باش همین افراد کاسب مهریه خیلی راحت وارد زندگی شما میشن و شوهرتو اغفال میکنند ...
برو بابا خدا عقل بهت بده چ اصراری داری وقتی راجب زندگی کسی نمیدونی هی حرف خودتو بزنی این زندگی ک دارم رو خدا برام رقم زده خودشم مواظبش هست خودش دیده ک چقد بیگناه از خونه م طرد شدم خونه ای ک با آرزو چیده بودم ک تا ابد توش بمونم وقتی خواهرشوهرم جهیزیه م رو توی حیاط ریخته بود و لبخند میزد ک بالاخره موفق شده منو بیرون کنه تو کدوم جهنمی بودی ک الان دهنتو باز میکنی
تصور میکنم این مرد هستند و اکانت های مختلفی داره که باهاش داره اینجا بحث میکنه..با بی جواب گذاشتنش م ...
چ مرد چ زن یه احمق تمام عیار هستن نفرین نمیکنم ولی افکار منفی و حسادتی ک دارن خودشون رو میسوزونه جایی ک ب درد گرفتار میشن و با تمام وجود میفهمن چ غلطی کردن ک دیگران رو قضاوت کردن کودن های بیشرف