2777
2789
این مشخصه داداشش مهریه سنگین پرداخت کرده بخاطر این بد سوخته

نه اتفاقا من فقط یه خواهر دارم هیچکس تو اقوامم حتی به جدایی نکشیده کارش فقط واقعا اینجور زنا رو که میبینم حالم بد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تو زندگیشون مشکل دارن و اینکه ما هم کارمون به جدایی کشیده بود و مهریه رو میخواستم ببخشم که دوبار ...

من برای زندگیم هیچ دعایی نکردم که بخواد بگیره یا نه

درضمن هرکسی حق انتخاب داره تو انتخابت این بوده از مهریه گذشت کنی اما من نمیکنم هیچ لزومی نداره نظرت رو روی کسی تحمیل کنی افتاد؟؟

حالا هری بیرون

همه تو زندگیشون مشکل دارن و اینکه ما هم کارمون به جدایی کشیده بود و مهریه رو میخواستم ببخشم که دوبار ...

دقیقا دلم میخاست امثال توی حسود رو بسوزونم ک مهریه گرفتم     توی این آتیش حسادت ک داری همیشه خواهی سوخت    هیچ قاضی ای الکی ب کسی مهریه نمیده و حق طلاق رو      مطمئن باش حقم بوده ک گرفتم 

خدا خودش شاهد بوده   تو پشیزی برام نمی ارزی ک بخوای حالت از من بهم بخوره     اتفاقا منم از امثال تو حالم بهم میخوره ک باعث میشید حق زنها پایمال بشه  زن ستیز بی عقل

اره همین یه دونه بود نمی‌دونم والا توقیفش کردن به نفع من

ماشین و میتونه بره اعتراض بزاره و ازاد کنه چون غفط همین یه ماشین و داره

به چشم دیدم اینکاره

ولی پول مال خودته

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشین و میتونه بره اعتراض بزاره و ازاد کنه چون غفط همین یه ماشین و دارهبه چشم دیدم اینکارهولی پول ما ...

عه جدی 

نمی‌دونستم اما فک کنم ماشینو فروخته ولی هنوز تعویض پلاک نشده که من تونستم توقیف کنم

سلام استارتر عزیز شوهر من همه چیشو زده به نام خانوادش هیچی به نامش نیست از ترس اینکه من مهریمو نزارم ...

فرقی نداره بالاخره باید بده...نده هم میبرن زندان و 10 روز نگه میدان و تقسط میکنن و باید پرداخت کنه...پرداختم نکنه میره زندان دوباره.

ماشین و میتونه بره اعتراض بزاره و ازاد کنه چون غفط همین یه ماشین و دارهبه چشم دیدم اینکارهولی پول ما ...

فقط یه دونه بابت اسباب اصلی زندگیه که با توقیف اون زندگی غیرممکن میشه..مثلا یک دونه یخچال..اما حتی تلویزیون هم جزش نیست و توقیف میشه.مگر اثبات کنه که تنها راه درامدش ازاین ماشینه