2777
2789
بابا اگه چیزی به نام داشته باشن تا ۱۰۰ سال دیگه کافیه به نامش باشه دادگاه اونو برای زن برمیداره چون ...

خونه ای که توش بشینه و ماشین زیر پاش رو برنمیداره

چیزی که باهاش کار کنه رو برنمیداره 

مگه اظافه باشه 

دادگاه حیلی به نفع مرد هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی روز خدا عقلتو میاره سرجاش میفهمی چ قضاوت ناحقی کردی از امروز حواستو ب خودت بده

دعات گیرا بود زندگیت به اینجا نمیرسید عزیزم دعا که چه عرض کنم نفرین انشالله دوباره به خودت برمیگرده و مشکلاتت صدبرابر بدتر اهمیتی نداره

والا فکر نمیکنم مشکلاتی که من داشتم با همسرمو شما داشتی تو زندگیت ولی زحماتی که اون برای پول در اورد ...

به تو مربوط نیست از این تاپیک هم برو بیرون 

از کجا میدونی نداشته مشکلات تو رو 

خیالت راحت هیچ زنی برای پول ازدواج نمیکنه و برای پول هم طلاق نمیگیره

انقدر سخت هست که آدم میگه مهرم بخشیدم جونم آزاد بعد یکی بیاد برای پول بیخودی جدا شه 

دعات گیرا بود زندگیت به اینجا نمیرسید عزیزم دعا که چه عرض کنم نفرین انشالله دوباره به خودت برمیگرده ...

خیلی احمقی چون دعای من گیرا بود و دوباره ازدواج کردم و خوشبختم   تا کورشود امثال تو    

انشالله خودت و عزیزانت به رنج ما گرفتار بشید اونوقت برید مهریه رو حلال کنید و طلاق بگیرید

همه تو زندگیشون مشکل دارن و اینکه ما هم کارمون به جدایی کشیده بود و مهریه رو میخواستم ببخشم که دوباره به هم برگشتیم،دوما نفرین به خودت برمیگرده و مشکلاتت دو برابر میشه و توام اگه دعا و نفرینت گیرا بود اوضاع زندگیت این نبود که برای مال بقیه دندون تیز کنی و با خوشحالی بیای اینجا بگی