2777
2789
عه جدی نمی‌دونستم اما فک کنم ماشینو فروخته ولی هنوز تعویض پلاک نشده که من تونستم توقیف کنم

نه اون فروش رفع اثر میشه و ماشین به شما برمیگرده..اون فروش فرار از دین تلقی میشه..ماشین هم جز ملزومات اساسی زندگی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون فروش رفع اثر میشه و ماشین به شما برمیگرده..اون فروش فرار از دین تلقی میشه..ماشین هم جز ملزوما ...

آخه قبلا میگفتن یه خونه و ماشین ک توی عرف قیمتش پایینه جزو مستثنیاته؟

عزیزم شما اطلاع داری من ک قبلا جداشدم و الان قسطی میگیرم الان نمیتونم ببینم چی داره برا توقیف؟ چیکار میتونم بکنم چون هنوز خیلی سکه بدهکاره

دقیقا دلم میخاست امثال توی حسود رو بسوزونم ک مهریه گرفتم توی این آتیش حسادت ک داری همیشه خواهی س ...

همین چیزا رو میگید بعضی  زنا فکر میکنن این کارا زرنگیه من هربارم بخوام جدا شم فقط میبخشم نه که خودمو برای جمع کردن پول طرف مقابلم به اب و اتیش بزنم 

خودت میگی تا حدالامکان یعنی تا جایی که بشه و فرد به تعهداش پایبند باشه....اما خارج از تعهدات فرد روا ...

اره خب 

من توی کار جدایی بودم همش از دادگستری برای قاضی پیام میومد که نندازید زندان 

قاضی هم لج کرده بود میگفت یع چیزی پیش قسط مینویسم که بندازمش زندان 

من بخشبدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️قاضی میگفت نبخش تا حالشون رو بگیرم 

همین چیزا رو میگید زنامون فکر میکنن این کارا زرنگیه من هربارم بخوام جدا شم فقط میبخشم نه که خودمو بر ...

خب برو ۸تا شوهر کن مفتی طلاق بگیر  تو خوشت میاد مفتی باشی  باش  ب بقیه چیکار داری حسودخانوم

آخه قبلا میگفتن یه خونه و ماشین ک توی عرف قیمتش پایینه جزو مستثنیاته؟عزیزم شما اطلاع داری من ک قبلا ...

لفظ یک عدد تنها برای ملزومات اساسی زندگی مثل گاز و یخچاله و یک سرپناه....باید شکایت کنید و تعیین اموال بشه و اگر چیزی به نامش باشه توقیف میشه حتی یه سیم کارت.اما اگر نداشت همون اقساط رو دریافت کنید

بخدا منم قاضی بهم گف حقش نیست ک سکه هاتو بهش ببخشی

قاضی من لج کرده بود 

طلاقم هم توی 50 روز تموم کرد اصلا هم برای وقت دادگاه من نرفتم برگه رو میداد بیارن برام خونه امضا کنم و ببرن