2777
2789
تو زندگی همه اختلاف دارن ولی دندون تیز کردن برای پولی که طرف مقابل با زحمت در اورده شاهکار نیست

این زنم تو اون خونه رحمت کشیده 

امیدوارم بتونی بفهمی حس ابن خانم هارو اونوقت راحت تر میتونی قضاوت کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زندگی همه اختلاف دارن ولی دندون تیز کردن برای پولی که طرف مقابل با زحمت در اورده شاهکار نیست

اختلاف؟    شوهرنامرد من اومد خاستگاری  بعد چن ماه وقتی کارش با من تموم شد یادش افتاد ک خانوادش منو نمیخان  گف بسلامت       دخترانگی منو ازم گرفت بعدشم منو از خونه پرت کرد بیرون     اگه نظرت اینه ک سالی ی دونه سکه برام زیاده  فک نکنم اسمتو آدم بزارن   برو فکری ب حال قلب سیاهت بکن     

اره قسطشو میده ولی خب ۴۰۰تا دیگه بدهکاره

هر چی داره قسطشو میره و تو نمیتونی دیگه بفهمی چی داره و نداره 

چپن هر چی هم بدهکاری قسط بندی شده و داره میده مگر اینکه نده و باز بری شکایت به دادگاه 

برا خودت متاسف باش ک راحت قضاوت میکنی دیگرانو دوس داری دعا کنم بلایی ک سرم اومده سر خودت یا دخترت ب ...

والا فکر نمیکنم مشکلاتی که من داشتم با همسرمو شما داشتی تو زندگیت ولی زحماتی که اون برای پول در اوردن کشیده رو حق خودم نمیدونم که باهاش تهدیدش کنم،هر دعاییم بکنی نشونه شخصیتته و برام اهمیتی نداره چون معلومه چجور ادمی هستی 

اره حتما حقتونه ، معلومه دیگه در چه سطحی هستین

من خودم 1 سکه هم نگرفتم نفقه هم نگرفتم 

تما تو این کارا بودم خیلی سخته خیلی آدم اذیت میشه و حقه هر زن هست مهریه پش بگیره این پول رو پول زوری نیست 

خدا خودش حلال کرده شما چی میگی

اره سطح ما اینه تو لول بالایی با این حرفا و دل شکوندن مراقب زندگیت باش

الان زنگ زدم وکیل گفتن که این بخشی از مهریه شماست زمانیکه به قسط بندی برسه پیش قسط برات میزنن و این هیچ ربطی نداره ب پیش قسط

هر چی داره قسطشو میره و تو نمیتونی دیگه بفهمی چی داره و نداره چپن هر چی هم بدهکاری قسط بندی شده و دا ...

بابا اگه چیزی به نام داشته باشن تا ۱۰۰ سال دیگه کافیه به نامش باشه دادگاه اونو برای زن برمیداره چون بدهکاره