2777
2789
داست روی دلم نزار دادگاهها ک اینقد کارو راحت کردن برا مرداسالی یه دونه سکه میده آره بموقع میبره دا ...

اشکالی نداره همینکه میده خدارو شکرکن 

تا آخر عمر باید واسه شما پول جمع کنه

بنظر من مهریه پول زوره، با اینکه خودم متاهلم کسی رو با پول زور گرفتن عذاب دادن برام جالب نیست

شما نگیر پول زور    ما مزه میده ب دهنمون    مگه میدونی چ بلاهایی سرمون اومده ک اینجوری میگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نگیر پول زور ما مزه میده ب دهنمون مگه میدونی چ بلاهایی سرمون اومده ک اینجوری میگی

ولش کن بابا 

بخدا من زندگیم سیاه و داغونه بچهام ویلون سرگردون خدا تقاصشونو بگیره

الان نامه بهم دادن گفتن اگر تا ۱۳ روز آینده مهریه شمارو نده فعلا اینارو میتونید برداشت کنید تا دادگا ...

خب الان کل مهریه رو گفتن باید بده وگرنه پول رو برداشت کن؟اگه اینو گفتن که اون توی این 13 روز میتونه اعسار بزنه و بگه پول کل مهریه رو ندارم با مدارک ثابت بشه 

برای اولش به اندازه ی پول توی حسابش و شاید یکم هم بیشتر یکه قرار میدن بقیش هم میشه 6 ماه یکبار 

بنظر من مهریه پول زوره، با اینکه خودم متاهلم کسی رو با پول زور گرفتن عذاب دادن برام جالب نیست

وقتی با کفش های کسی راه نرفتی خواهشا نظز نده عزیزم 

برو زندگیت رو کن به این چیزا کار نداشته باش 

خب الان کل مهریه رو گفتن باید بده وگرنه پول رو برداشت کن؟اگه اینو گفتن که اون توی این 13 روز میتونه ...

اره گفتن باید ۹ میلیارد رو بده نداد برداشتش کن

حالا تا اون بیاد اعسار بزنه بنظرت بعد از ۱۳ روز ابلاغیه دادگاه میاد؟؟ فردا و پسفردا هم تعطیله

وقتی با کفش های کسی راه نرفتی خواهشا نظز نده عزیزم برو زندگیت رو کن به این چیزا کار نداشته باش

تو زندگی همه اختلاف دارن ولی دندون تیز کردن برای پولی که طرف مقابل با زحمت در اورده شاهکار نیست

اره گفتن باید ۹ میلیارد رو بده نداد برداشتش کنحالا تا اون بیاد اعسار بزنه بنظرت بعد از ۱۳ روز ابلاغی ...

اعیار بزنه فکر نکنم بتونی برداشت کنی 

وکیل داری ازش بپرس؟اگه هم برداشت کنی و قسط بندی کنن میگن پولی که برداشت کردی  جای همون پیش قسط 

من حق حبس اجرا گذاشتم بار هم قسط بندی میشد