2777
2789
عنوان

کاربرای اینجا

139 بازدید | 12 پست

که طولانی مدت عضون

تولد و عروسوسی شادی بوقت خرید و تفریح تاپیک ندارن ولی امان ازز روزی که 

چپ نگاشون بشه 

کتک بخورن

خیانت ببینن

بی پول بشن

حسرت چیزی رو بکشن

مریض شن

....

میان اینجا تاپیک میزنن میرینن به حال ادم

مستراحشونیم مگه؟!

یکسری هم که شوالاشون گوگل ساده جواب داره

عمق فاجعه اینجاست تاپیکای اونا فقط مورد تایید نی نی یاره الباقی میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عنوان ها معلومه موضوع اونایی که باب میلم نیست نمیرم

کم پبش میاد عنوانی چس ناله نباشه 

اگرم نباشه تا برسی چیزی تایپ کنی ترکیده

انگار یه مشت بچه و زن بیسواد افغانستانی پشت کاربری هستن من نمیتونمدباور کنم اینا ایرانی هستن

کم پبش میاد عنوانی چس ناله نباشه اگرم نباشه تا برسی چیزی تایپ کنی ترکیدهانگار یه مشت بچه و زن بیسواد ...

دقیفا اکثرا بچه و زنای کم سوادن 

البته توهین به همه نباشه عمدشونو گفتم 

وقتی از پیشرفتت میگی میگن دروغه یا حرومه و ....

وقتی از شادیتم میگی میگن طرف فلانه و .....

فقط ناله و خیانت و .... اینجا انتن میده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دقیفا اکثرا بچه و زنای کم سوادن البته توهین به همه نباشه عمدشونو گفتم وقتی از پیشرفتت میگی میگن دروغ ...

بله درست میگی از نظرشون دختر و زن خوشبخت مال حروم خور خر شانس یا خرابه و یا جایی وصله

چکار مردم داری حرص الکی نزنکلا تاپیک های ممنوعه اینجا میترکه این سایت همینه هرجایی یه شکله اینجا هم ...

ممنوعیت رو قوانین جمهوری اسلامی تعیین میکنه 

سینما کی رفتی اخرین بار 

احتمالا در حد مدرسه موشها و‌کلاه قرمزی رفتی دیدی

کم پبش میاد عنوانی چس ناله نباشه اگرم نباشه تا برسی چیزی تایپ کنی ترکیدهانگار یه مشت بچه و زن بیسواد ...

دقیقا من یه بار تاپیک زدم صبح زیباتون بخیر ترکید تاپیکم حالا چرا ؟ چون یه عده عقده ایی اومدن گفتن با این گرونی و مملکت و یه سری حرف دیگه ترکوندن خب دیگه منم که میخوام تاپیک حال خوب کن بزنم ذوقم کور میشه خب