2777
2789
عنوان

من به تمام شما قول میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم مامانم میخواد منو بی عقل کنه تا درآینده بگه مریض بود و مردنمیتونه مستقیم بکشه چون قصاصش میکن ...

پول میخای چیکار 

بدون پدر مادر ؟؟؟

خونه که داری توش زندگی میکنی 

همسرم که ی بار باهاش فرار کردی ولت کرد‌

خورد و خوراکت هم که دارن میدن 

میخای چیکار آخه 

نه دروغ نمیگه ولی باید دکتر بره

دروغه و بس باورررر نکن .کدوم مهندس کامپیوتری رو دیدی که بلد نباشه کامپیوتر روشن کنه .لیشونم که میفرمایند در خونه رو رومن قفل می‌کنه  پس چه جوره که چهار تا سیم‌کارت داره و نت بی انتها..دلت نسوزه خواهر سرکاری حسابی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

پنج شیش ساله هستش .

سرکاری جانمممم ..سرکارررر ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دروغه و بس باورررر نکن .کدوم مهندس کامپیوتری رو دیدی که بلد نباشه کامپیوتر روشن کنه .لیشونم که میفرم ...

حالا شاید خالی بسته راجب مهندسی 

ولی کلا پنج شیش هفت ساله اینجاست 

همه حرفاشم از قدیم الایام همین بوده 

آخه بی پول نیست که خودشم نگفته بی پوله 

پول میخای چیکار بدون پدر مادر ؟؟؟خونه که داری توش زندگی میکنی همسرم که ی بار باهاش فرار کردی ولت کرد ...

مامانم میخواد منو بی عقل کنه تا بعدش بکشه بعد حقوق بابامو خودش بگیره.

موهامو سفید کردن اینقدر اذیت کردن

دروغه و بس باورررر نکن .کدوم مهندس کامپیوتری رو دیدی که بلد نباشه کامپیوتر روشن کنه .لیشونم که میفرم ...

تازه ی بار گفت با ی پسره فرار کردم 

پدرش پیداش کرده آورده خونه 

نمیدونم والا 

مامانم میخواد منو بی عقل کنه تا بعدش بکشه بعد حقوق بابامو خودش بگیره.موهامو سفید کردن اینقدر اذیت کر ...

مامانت پول نیاز داره که تورو ضبط و ربط کنه 

تو پول برای چی میخای؟؟؟؟؟

جواب بده 

بله مهندس کامپیوترم ولی ویندوز بلد نیستم عوض کنم از بس تو خونمون دعواست و نا امنی و استرسه نمیزارن یاد بگیرم و عین عقب مونده ها داریم زندگی میکنیم

مامانم میخواد منو بی عقل کنه تا بعدش بکشه بعد حقوق بابامو خودش بگیره.موهامو سفید کردن اینقدر اذیت کر ...

مامان من بود کشته بودت 

پدر مادرت خوب تحملت میکنن 

تو چیکار به حقوق اونا داری 

اینکه نمیتونی شوهر کنی تقصیر اونا نیست .الان هیچ کس نمیتونه ازدواج کنه تو هم مثل بقیه .

نباید پدر.مادرتو اذیت کنی که

حالا شاید خالی بسته راجب مهندسی ولی کلا پنج شیش هفت ساله اینجاست همه حرفاشم از قدیم الایام همین بوده ...

ببین کسی که مادرش می‌فرسته تیمارستان و قصد قتلشو داره ..براش چندین سیم‌کارت میخره و نت نامحدود و گوشی ؟!!!سرکاری عزیزمم و.اینک دیده مردم با این دروغا دلسوزی میکنن همچنان داره رو همون سناریو مانور میده 

مگه اینکه پسر باشه چی بگم

شک نکن که هست 

مامانت پول نیاز داره که تورو ضبط و ربط کنه تو پول برای چی میخای؟؟؟؟؟جواب بده

براچی منو ضبط و ربط کنه؟ اون بفکر فامیلای خودشه

مگه چه خرجی برامن میکنه؟

من مگه گفتم پول میخوام؟ در آینده حقوق پدر به دختر میرسه مامانم میخواد همرو خودش بگیره که بره با فامیلاش بخوره

شهر ما برا یه هزاری خودشونو میکشن.منظورم بیرجنده که اصالتم برا اونجاست