2777
2789
عنوان

من به تمام شما قول میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 79 پست
من خودم حقوق خوندم تو کارشم خانم زهرا ۱۹۹۵کی گفته اگه پیگیری نکنی و درخواست حقوقی ندی دنبال کارات نم ...

هیچکی برام کاری نمیکنه.عکس موهام و شناسنامم چه بدردت میخوره

ازبس غصه خوردم دارم میمیرم

هیچکی برام کاری نمیکنه.عکس موهام و شناسنامم چه بدردت میخورهازبس غصه خوردم دارم میمیرم

شما اگه راست میگی بهت گفتم اسم و فامیلی و نام پدر ..الکی اسم چند تا بیمارستان ردیف کردی که وی ..جوابمو ندادی اسم  فامیلی خودت نام پدر .شهر محل سکونتت .اگر فکر میکنی ما توعم میزنیم‌

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو گفتم چندبار میپرسیزهرا هاشمینام پدر حسینتهران

نگفتی در جواب من نگفتی .باسه من حتمااااا پیگیر میشم .متولد چع سالی هستی؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!