2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

قلبش تشکیل نشد چهارسال گذشته ولی هنوز دلم براش میسوزه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی دیگه بچه نداری؟

دو تا دارم ولی اون عشقش همیشه تو دلم و حس میکنم دختر بود 🥺

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میشه از تجربت بگی من بچم الان ۱۴ماهشه و من باردارم میشه مول تفاوت سنی بچه دوم و سوم تو چجوری بود سخت ...

بارداری سختی نبود از نظر جسمی فقط اشتها نداشتم و وزن نگرفتم و بچه هم وزن بالایی نداشت. روحی بهم ریختم و افسردگی گرفتم الآنم دارو مصرف میکنم دوساله 

بچه‌ها الان همبازی شدن و رابطه خوبی دارن ولی من از پوشک نگرفته بودم و همزمان با بچه داری دومی هم از پوشک می‌گرفتم جنسیت شون یکی شد و این برای من خوب شد ولی شوهرم پسر دوست داشت. 

چندماه اول خیلی سخت بود مخصوصا برای آشپزی ولی خداروشکر گذشت و الان سختی ها کم شدن قابل تحمل و شیرین تنها راهش اینه امیدتو از دست ندید روحیه تو حفظ کنی و نذاری افسردگی بیاد سراغت 

به دنبال وارستگی