2777
2789

دوتا موز خوردم 

ناهار سینه مرغ و کمی سوپ 

الانم بادوم زمینی مزمزه و مزمز ترکیبی تخم کدو و هندونه و ... 

فردام تای باشگاه‌مه 

به نطرت کالری مصرفی بالاس؟ 

اینم بگم دارم زبان میخونم .‌موقع خوندن گشنمه میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته میری؟ 

وسایل باشگاه چیا می‌برین با خودتون؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

نه عزیز دلم الان میزان کالری دریافتی ات به عنوان یه رژیمی بالانس و چیزای سالم خوشمزه ای خوردی  من امشب چیت میکنم  سالاد سزار با فیله سوخاری دارم و چند قاچ پیتزا این چند وقت خیلی سفت سخت بود رعایت کردنم الان یه حال به خودم بدم که فردا ساعت هشت نیم باشگاه من را فرا میخواند 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

چند ساله که میرم وسایلی نداره خب باشگاه دستگاه داره و یک حوله میبرم برای روی وسیله ها

اینکه فقط حرکات انجام بدیم و تغذیه رو خیلی رعایت نکنیم چی بده؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...