2777
2789
عنوان

شوهر عنترم از داداشش طلب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 97 پست
ما که ۴سال پیش ۳۸۰ تومن از یکی میخواستیم برادرشوهر واسطه بود رفته پول نقد گرفته خورده بعد چک زنشو ...

بهش بگید زنگ بزن ب زنش ابروشو ببر

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشا برای روزای سخت پشت همدیگن نمیشه که الان تو وضع سختی که هست بگه باید به نرخ طلا حساب کنی

اصلا این طور نیس 

پول ما رو بده ، پشت ما بودن پیشکش

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشهبرادر خودت بود پول نداشت گرفتار بودم همینجوری تا میکردی؟عیب نداره حالا بعد ...

احساس نمیکنی مثلی که زدی زشت بود؟! استارتر شاه قلیِ شوهرشه؟ زیر دستشه؟ مثلا زندگی مشترکه 

برادرشوهر منم همین کارو باما کرده شوهر من هر ماه و هرسال داره قسط میده. پولی که میتونست خرج بچه من بشه یا همون سال با اون پول 70 80 گرم طلا که سرمایه زندگیمون میشد. معلومه به ما هم ربط داره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شکایت کنه از برادرش؟!! شما ۱۶۰پول دادی قرض، بیشتر پس گرفتنش میشه نزولاز اول هم سکه و طلا ندادی که سک ...

دو سال پیش دادم 

نزول چیه 

پارسال گفتم فلانی یا ۱۶۰ رو بده یا من به نرخ طلا حساب میکنم 

خیال کن طلا خریدم دادم بهت ، باید طلا بدی

کاری به حرف یا حق کسی ندارم اگه داداش خودتم بود اینو میگفتی ؟حالا از اول باید نمیدادین عبرت شه واسه ...

داداش من از داماد پول نمیگیره تا دو سال هم نده 

اگه داداش من بود آیا شوهرم گذشت میکرد ؟

دو سال پیش دادم نزول چیه پارسال گفتم فلانی یا ۱۶۰ رو بده یا من به نرخ طلا حساب میکنم خیال کن طلا خری ...

خیال کردن معنی نداره

شما هم خیال کن پول را اتیش زدی، میشه؟!!! سوختگی لهت بده؟ 

پارسال هم اگه حدی بودی باید رسمی مینوشتین قرض فلان مقدار طلا

اگه ادم داشته باشه خوبه که به دیگران ببخشه ولی وقتی دستش تنگه و زن وبچه داره نمیشه

من این ماه تو خرج خونه خودم موندم بعد شوهرم در اومد گفت میخوام به داداشم پول بدم واسه رهن خونش پول کم اورد 

بش گفتم زنده زنده اتیشت میزنم اگه پول خرجی خونه رو بدی بش و تا اخر ماه من و بچه هام نون خالی بخوریم 

اگه اضاف داری بده وگرنه برو ور دل داداشت پاتو نذار تو خونه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
شوهرمن سال 93حدود 18ملیون داد ب یکی از اقوام دیگه پس نداد یعنی نمیدونم چکارکرد افتاد زندان دیگه پول ...

ان شاالله خدا از یه جای دیگه براتون جبران کنه، آره دیگه سال ۹۳ این مبلغ پول خیلی زیادی بوده

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔