2777
2789
عنوان

بیماری دوقطبی بیاین

90 بازدید | 10 پست

من پسرم ۱۶ سالمه یه ماه پیش رفتم روانپزشک سه تا دارو داد پاروکستین و سدیم والپروات ۲۵۰ با ترانکوپین بعدش من این اواخر کابوس میبینم یعنی تو سرم سوت میکشه کابوسم این مدلیه بعد یه صداهایی تو خواب و بیداری می‌شنوم، یا هی چند بار این تکرار میشه انگار از بدنم خارج میشم یه جوریه میترسم مثلا، میخوام بدونم چیز خاصیه؟ باعث آسیب مغزی نمیشه؟ بنظرتون بی ربطه به آسیب مغزی درسته؟ یا خوابام ممکنه به سحر ربطی داشته باشه و از مغزم نباشه؟ ممنون میشم بیاین بگین، بعد تشخیص سیکلوتایمی گرفتم نه دوقطبی باز تجربه دارین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون از عوارض دارو نیست؟ مشکلی واسه مغز و اینا ایجاد نمی‌کنه تو طولانی مدت؟

بخدا که اصلن مدرسه ارزش حرص خوردن نداره خیلی خوشحالم که از اولم هیچوقت واسه مدرسه حرص نخوردم هیچوقتم معدلم خوب نبود ولی دو تا مدرکمم گرفتم 😂 

اصلا ارزش ندارع اصلن خودت چهار پنج سال دیگ میفهمی که انقد لازم نبود خودتو اذیت کنی 

بخدا که اصلن مدرسه ارزش حرص خوردن نداره خیلی خوشحالم که از اولم هیچوقت واسه مدرسه حرص نخوردم هیچوقتم ...

نه اصلا بحث این نیست بحث اینه که من کلا خراب کردم شیمی تجدید شدم دوباره رفتم امتحان دادم اونم نخونده بودم

بخدا که اصلن مدرسه ارزش حرص خوردن نداره خیلی خوشحالم که از اولم هیچوقت واسه مدرسه حرص نخوردم هیچوقتم ...

راجب دارو های ممنون میشم بگین بنظرتون چیز خاصیه کابوس دیدن؟

بنظرتون از عوارض دارو نیست؟ مشکلی واسه مغز و اینا ایجاد نمی‌کنه تو طولانی مدت؟

مشکل از استرسه عزیزم استرس طولانی مدت بشه کل بدنتو نابود می‌کنه سعی کن اگر مشکلت جدی نیس درگیر قرص خوردن نشی 

مشکل از استرسه عزیزم استرس طولانی مدت بشه کل بدنتو نابود می‌کنه سعی کن اگر مشکلت جدی نیس درگیر قرص خ ...

نه خب ارثی تو خونواده داریم خوردنش خیلی مفید تر از خوردنشه قاعدتا به مرور زمان بدتر میشه بیماری 

نه خب ارثی تو خونواده داریم خوردنش خیلی مفید تر از خوردنشه قاعدتا به مرور زمان بدتر میشه بیماری

مثلا وقتی خیلی انرژی دارم تو این بیماری همش تایپ میکنم مینویسم راحت تر انرژیم تخلیه میشه