2777
2789
عنوان

شوهر عنترم از داداشش طلب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار بکنه به نظرت ؟ بره از برادرش شکایت کنه؟ یا برادریش رو فراموش کنه به خاطر ۱۶۰ تومن؟

بله 

اگه لازم باشه باید شکایت هم کنه 

چون برادرشه قرار نیس حق ما رو بخوره

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

ما که ۴سال پیش  ۳۸۰ تومن از یکی میخواستیم 

برادرشوهر واسطه بود رفته پول نقد گرفته خورده بعد چک زنشو داد بود به ما دو سال مارو دووند حساب زنش خالی بود   بعد دو سال ۲۰۰ داد عیدی  ۱۸۰  مونده اینم هیچ جوره نمیده

بهترین زندگیو هم برا زن وبچش ساخته  تازه فهمیدیم بنده خدا پول مارو داده این عوضی گرفته پول نقدو خورده چک داده به ما 

بستگی به روابطتون داره من بودم دخالت نمیکردم، بلاخره برادرشه غریبه که نیست، همون ۱۶۰ تومن معلوم نیس ...

شوهرمن سال 93حدود 18ملیون داد ب یکی از اقوام دیگه پس نداد یعنی نمیدونم چکارکرد افتاد زندان دیگه پول ما رفت اوایل خیلی غر زدم بحث دعوا حرص خوردم بعد مادر پسره اومد گفت حلال کنید  بعدشم بیچاره دق کرد مرد دیگه بخاطر مادرش قید اون پول رو زدیم الان بی ارزش شده ولی اگ ب روز حساب کنیم میشه باهاش ی ملک خرید تو شهرما 🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
وقتی مشکل مالی نداری نیاری نیست حتما ازش بگیری که اگه مشکل مالی داشتی ی چیزی همون 160 و بگیر

چون مشکل مالی ندارم باید از حقم بگذرم؟ 

رو چه منطقی اخه

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️