2777
2789

این 8 ماهه کات کردم 

و هی پیامو .... میداد جواب ن

بعد ی گوشی دیگه خیلی وقته خریدم بعد شمارش توی جدیده هم دارم

اون نمیدونه

حالا خواستم عکس برا یکی بفرستم عکس خودش بود بعد برا اون فرستادم فیلمو عکس توی روبیکا زود پاک کردم

ولی پیوی میفته 

به نظرتون عکس فیلمارو میبینه؟؟؟ حذف کردم برا همه.

بعد چی اسم خودم بزارم مثلا ول کنه شک نکنه

هیوووچ🙂

کلا اسم خودت زو پاک کن فعلا

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایل و اسم پسرانه بذار.    اگه دیدی چندبار بار پیام داد پیگیر زیاده. الکی  اسم ی دختر بگو.  بگو فلان روز فلان جا شماره دادی. الکی اسم ی شهر دیگه بگو. تا فکر کنه اشتباه شماره ذخیره کردی 

عجب راهکاری! دروغ پشت دروغ! فقط مسدود کنه تا طرف نتوونه پیام بده تمام.

خب اینجور شاید بدتر شک کنه. میگم یکی دو بار پیامش باز نکنه. اگه پیگیر بود اینجوری بگه.  شاید بلاک کنه بدتر پسره شک کنه زنگ بزنه چی

پروفایل و اسم پسرانه بذار. اگه دیدی چندبار بار پیام داد پیگیر زیاده. الکی اسم ی دختر بگو. بگو ف ...

باشه 

خاک تو سرم حواسم نبود

حالا حذف برا همه کردم دیگه نمیببنه؟

هیوووچ🙂