2777
2789
عنوان

این قد برا دختر چهارده ساله چطوره❓

337 بازدید | 41 پست

دخترم ۱۴ سالشه ، قدش ۱۵۹ ، حدود دو ساله پریود میشه 

نسبت به همکلاسی هاش قدش ۵۰ درصده (از نصفشون بلندتر و از نصفشون کوتاه تره) من خودم ۱۶۹ قدمه ولی شوهرم قد بلند نیست 

بنظرتون بازم رشد میکنه قدش؟؟؟

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله عالیه

واقعا؟؟؟

از همه دخترای فامیل کوتاه تره

مرسی واقعا امیدوار شدم💖

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

بله ولی خب به قد خودت نمیرسه من دختر خالم الان ۱۱ سالشه ۱۶۵🤭🤭ولی من با ۲۲ سال سن ۱۶۰ هم میاد بهمم ...

ماشالله خیلی بلنده دخترخالت 😁😍

من میگم دخترم ۱۶۰ هم بشه خوبه 

بله جای رشد داره

امیدوارم 

چون دو ساله پریود شده 

معلم زیستشون گفته نهایت نهایتتتت ۱۶۰😶‍🌫️

بستگی به تغذیهخواب مناسب آب کافی، شیر و ماست ورزش های کششی هنوز در حال رشد هستش نگرانش نباش

تغذیه اش اوکیه ولی زودتر از یک شب نمیخوابه هرچی بهش میگم میگه من از شب زنده داری نمیگذرم😐

ن باو از ۱۶۰ بیشتر میشه خیالت راحت

مرسی عزیز دلم💖✨