سلام خانوما من تازه عروسم و 3 ماهه عروسی کردم 2 سال عقد بودم و کلی سختی کشیدیم تا خونه خریدیم 🥹میدونم خونه زندگیم شیک نیست و مبل و اینا ندارم ولی همینارو هم عاشقشم ک دارم و کلی هرروز تمیزشون میکنم عکسو میفرستم نظر بدید تو چیدمان 🥲
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تلوزیون رو بزن تو دیوار روبروی آشپزخونه .هم روبروی پردن نیست که نور بیفته توش و هم موقع کار کردن تو آشپزخونه میتونی راحت ببینی .به جاش تابلو رو ببر اون دیوار
وسایلای روی کابینتا رو جمع کن بزار تو .اینجوری خیلی شلوغ میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارکه عزیزم خوشبخت بشین .چرا فرشارو کوچکتر نگرفتی که رو همدیگه نرن؟ اون تابلو رو هم قشنگ وسط دیوار ...
🥲فرش هارو قبل خونه گرفته بودیم دیگ عوض نکردیم
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
و اینکه بنظرم بهتره یه فرش بندازی کافیه هم رو هم افتاده خوب نشده و اینکه الان دیگه کسی کل خونه رو فرش نمیکنه ، تلویزیونتم هم جاش بده هم خیلی بالاس انگار داره میخوره به سقف موقع تماشا کردن گردن درد میگیرید