2777
2789
عنوان

بیاید عکس خونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 74 پست
21 هستم گلم

خب ان شاء الله زود باردار میشی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

تلوزیون رو بزن تو دیوار روبروی آشپزخونه .هم روبروی پردن نیست که نور بیفته توش و هم موقع کار کردن تو آشپزخونه میتونی راحت ببینی .به جاش تابلو رو ببر اون دیوار 

وسایلای روی کابینتا رو جمع کن بزار تو .اینجوری خیلی شلوغ میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم خوشبخت بشین .چرا فرشارو کوچکتر نگرفتی که رو همدیگه نرن؟ اون تابلو رو هم قشنگ وسط دیوار ...

🥲فرش هارو قبل خونه گرفته بودیم دیگ عوض نکردیم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

به به عااالیه اتاقم داره؟؟

1 اتاق کوچک دارم با ی انباری 😁

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

ماام هر جفتمون داریم شبانه روز کار می‌کنیم ولی حتی نتونست برام حلقه طلا بخره ی هزارتومن پس انداز ندا ...

اکثرا وضعشون همینه عزیزم..انشالله درست میشه ماهم مستاجریم و هرچی پول درمیاریم سریع خرج قسط و بدهی میشه انشالله خدا برای همه درست کنه

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

عزیزم خیلی مبارکه انشالله خوشبخت بشی❤❤فقط خونتون که از تازگی در اومد همه وسایلی که تو چشم چیدی و بذار تو کمدو کابینتا🌹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عشقم قسطی مفتی که نیست 😁منم یه دوست دارم هر چی میخاد میخره هی میگه قسطیه هر چی شوهرش میکه بابا ندار ...

من گفتم قسطی مفتیه؟؟؟!!!دیدم میگه در حال اقدامم گفتم حتما قسط و بدهی نداره که بچه میخواد یه مبل برداره کم کم قسط بده 

و اینکه بنظرم بهتره یه فرش بندازی کافیه هم رو هم افتاده خوب نشده و اینکه الان دیگه کسی کل خونه رو فرش نمیکنه ، تلویزیونتم هم جاش بده هم خیلی بالاس انگار داره میخوره به سقف موقع تماشا کردن گردن درد میگیرید

تلوزیون رو بزن تو دیوار روبروی آشپزخونه .هم روبروی پردن نیست که نور بیفته توش و هم موقع کار کردن تو ...

آره نظر منم اینه که جای تابلو و تلویزیون عوض بشه و وسایلی که خیلی لازم نمیشه هم داخل کابینت باشه

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔