2777
2789
عنوان

بیاید عکس خونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 74 پست
ماام هر جفتمون داریم شبانه روز کار می‌کنیم ولی حتی نتونست برام حلقه طلا بخره ی هزارتومن پس انداز ندا ...

🥲چی بگم انشالله خدا قسمت همه کنه 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

اوکیه فقدیه کوچولو حالت شلوغ داره وسایل ریزو یا باس با هم ست کنی یا اینک تو دید نباشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه خونه ی قشنگی داری مبارک باشه🥰😍😍😍😘😘

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

حیاط داری؟؟ سمت راست که پرده زدی چه نور قشنگی اومده تو خونه

🥲بله حیاط و ایوون دارم نا مرتبه وگرنه عکس میدادم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

🥲جا برا تکیه دادن نداریم خب

کوسناتو باس ست کنی 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

🥲هر جفتمون شب و روز کار کردیم و تا خر خره تو بدهکاری هستیم ک سختی کشیدم

عالیه افرین

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ان شاء الله عزیزم چندسالته

21 هستم گلم 

مبارکتون باشه

خونه رو از نظر من خیلی شلوغش کردین

اون کوسن ها رو مدل صندلی بچینید یکی برای نشیمن یکی تکیه

تابلو وان یکاد باید وسط دیوار نصب بشه

وسایل بالای کابینت و گلدان های مصنوعی جمع بشه