2777
2789
اون کاربر را نمی شناسم.‌ در هر صورت هویت واقعی هیچ کس اینجا معلوم نیست. تا جایی هم که برای کسی مزاحم ...

تو خصوصی حرفای جالبی نمیزنه 

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

دیدم تاپیک‌و ، چقدر منزجر کننده و حال بهم زن … حالا اینجا تعلیق شد خدا به اطرافیانش تا شعاع ۱۰۰ کیلو ...

بله واقعا حال بهم زن اطرافیانشم 

خوب میشناسنش اینجام اگر میخواد

عضو باشه خب باشه ولی چرا زن نما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خصوصی حرفای جالبی نمیزنه

درخواست دوستی هیچکس را قبول نکنید. من خودم هم تجربه خوبی ندارم، البته نه از این نوع. گرفتار یک نفر با وسواس فکری شدید شدم که می خواست راهنماییش کنم. با اینکه جواب مفصل و واضحی دادم، هر چند ساعت یکبار پیام می داد و دوباره همون سوال را به شکل دیگه ای و با لحن طلبکارانه می پرسید. چند روز تحمل کردم و نهایتا بلأک....برای همین خودم هم درخواست دوستی کسی را قبول نمی کنم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
درخواست دوستی هیچکس را قبول نکنید. من خودم هم تجربه خوبی ندارم، البته نه از این نوع. گرفتار یک نفر ب ...

من اون موقع مشکل خانوادگي داشتم

خرشدم بله شما درست میگین ازاون

روز به بعد دیگه درخواست دوستی

کسی رو قبول نمیکنم شمام کارخوبی

کردی بعضیا واقعا مریضن و تومخی

این کاربر نسرین۱۶۵۷ اگه قصدو غرضی نداره میتونست مثل خیلیا

تو بیوش بزنه مرد 

من اون موقع مشکل خانوادگي داشتمخرشدم بله شما درست میگین ازاونروز به بعد دیگه درخواست دوستیکسی رو قبو ...

درسته، منم چند تا کاربر را می شناسم که مطمئن هستم آقا هستند، ولی خودشون را خانم معرفی کردند. 

من هر وقت مشکلی داشته باشم و نخوام یا نتونم به تراپیست مراجعه می کنم، مشکلم را می نویسم و بعد تجزیه و تحلیلش می کنم، خیلی مفیده. یا از چت جی بی تی کمک می گیرم. تجربه شخصیم اینه که درددل کردن چه با آشنا و چه غریبه نتیجه خوبی نداره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
درسته، منم چند تا کاربر را می شناسم که مطمئن هستم آقا هستند، ولی خودشون را خانم معرفی کردند. من هر و ...

چه کار خوبی میکنین شما 

موفق باشی عزیزم🤍

تاپیکشو دیدم التماس کردی درخواستتو قبول کنه بنظرم سوختی قبول نکرده تاپیک زدی به خودت بیشتر میاد مرد باشی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اسی تا جایی ک یادمه شما خودت نر بودی.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

تاپیکشو دیدم التماس کردی درخواستتو قبول کنه بنظرم سوختی قبول نکرده تاپیک زدی به خودت بیشتر میاد مرد ...

اره این استارتر مرده،یادمه ی روز باهاش حرف طدم فهمیدم مرده 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪