2777
2789
عنوان

بیاید عکس خونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 74 پست
مبل که همه جا قسطی میدن بخر

فعلا جای قسط نداریم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زیباست عزیزم

چقدر از اون قسمت جمله تون که نوشتید کلی هر روز تمیز می کنم ، لذت بردم 

یه جورایی عشق و دیدم در جمله تون

خوشبخت باشید عزیز من

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
🥲هر جفتمون شب و روز کار کردیم و تا خر خره تو بدهکاری هستیم ک سختی کشیدم

ماام هر جفتمون داریم شبانه روز کار می‌کنیم ولی حتی نتونست برام حلقه طلا بخره ی هزارتومن پس انداز نداریم از قسط قرض بدهی ک تمومی نداره 

اولا که از عکس مشخصه خونه تمیزه🤧😂❤دومن سالنت خیلی حس خوبی میدهههه😍دلبازه خوشبخت باشی ایشالا صدای ...

🥹وسواس دارم دائم در حال تمیز کاری ام 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

اون کوسن های جلو شوفاژ رو بردار

🥲جا برا تکیه دادن نداریم خب 

توروخدا تازه عروسی برام دعا کن هر لحظه که شادی قلبتو فرا گرفت از ته دل برای اینکه خدا یه گل بهشتی به ...

🥹چشم شمام برا من دعا کن اقدامم یکم مشکل دارم خدا بی دردسر بهم ی نی نی بده 

مبااارک عزیزممممم

خونه خییییلی قشنگی داری

دلبازه و واااقعا حس خوبی میده

معلومه خوش ذوق هم هستی

اگه کف خونت سرامیک یا پارکته یکی از فرشا رو جمع کن و فقط یه فرش بزار وسط سالن

که بعدا اگه خواستی دورشو مبل بچینی

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

چه آشپزخونه بزرگی 😍 آدم دوستداره وسطش غلت بزنه😍😂 مبارکه عزیزم ..فقط اگه کف پذیرایی سرامیکه با یکدونه فرش قشنگتر میشه

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

الهی که تو این خونه زیبا همیشه ی همیشه صدای خنده هاتون بپیچه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم مبارک باشه بسلامتی 

فقط وسایل اشپزخونه رو حواست باشه چربی بگیره سخته پاک کردنشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

🥹وسواس دارم دائم در حال تمیز کاری ام

مشخصه 😂❤

بخدا عکس آشپزخونه رو دیدم بوی مواد شوینده بهم خورد 😂🌱

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

🥹چشم شمام برا من دعا کن اقدامم یکم مشکل دارم خدا بی دردسر بهم ی نی نی بده

ان شاء الله عزیزم 

چندسالته

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم