2777
2789

توی نت سرچ کردم نوشته بود سوره ی فیل بخونید کسی انجام داده تا حالا؟؟؟؟هرچه زودتر میخوام شوهرم جدا بشه از شریکاش که خونواده ش هستن واقعا درمونده شدم تو روز روشن حق ما رو میخورن یه آبم روش شوهرمم هیچ کاری نمیکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا شراکت با خانواده رسما یعنی پولتو بدی بخورن شوهرت عقل نداره بعد میخوای با قرآن خوندن معجزه شه با ...

فکر کردی حرف نمی زنم!کل حرفام همینه باهاش حالم از زندگیم به هم میخوره

وای خدایا منم همینم دارم دق میکنم ولی شوهرم انگارانگار خدا خودش کمکمون کنه

فک میکنم با دعاعو جادو زبونه بابامو بستن .. وگرنه مرد عاقلیه 

یعنییی چی ک طرف همه مالو مناله ما ب اسممه اون باشه اون با زنو بچش بخورهو بپاشه ما تو سختی زندگی کنیم .. واقعا نمیدونم حکمته خدا چیه

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
فک میکنم با دعاعو جادو زبونه بابامو بستن .. وگرنه مرد عاقلیه یعنییی چی ک طرف همه مالو مناله ما ب اسم ...

منم بعضی وقتا اینجوری فکر میکنم دقیقا مثل ما شوهرم عین خر کار میکنه پولشو اونا میذارن تو جیبشون  عشق و حال واقعا دیگه فکرم به جایی نمیرسه جز دعا خوندن من که زورم نمیرسه 

منم بعضی وقتا اینجوری فکر میکنم دقیقا مثل ما شوهرم عین خر کار میکنه پولشو اونا میذارن تو جیبشون عشق ...

هعی .. چی بگم حق دارید

انشاالله که درست میشه ناامید نشین

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
بیشتر بگو اروم اروم تو گوشش بخون بلاخره اثر داده

خودش داره میبینه اصلا من موندم چجوری میتونه تحمل کنه این همه ظلم و میگه فقط بخاطر پدرومادرم چیزی نمیگم چیزی بگم دعوا میشه سکته میکنن😬

خودش داره میبینه اصلا من موندم چجوری میتونه تحمل کنه این همه ظلم و میگه فقط بخاطر پدرومادرم چیزی نمی ...

ای بابا همیشه همینه یه بچه خوب فدا بچه وزه ها میشه

در گنگ ترین حالت زندگیمم