2777
2789
فرقش چیه؟

میگن با ژیلت چون چند تیغه است موها کلفت میشه ولی با تیغ اصلاح نه

من خودم با تیغ اصلاح میزنم 

باید از بالا به پایین بکشی یعنی بر خلاف جهت رشد مو نباشه و قبل شیو کردن روغن بزن تا نرم تیغ رو صورتت حرکت کنه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بعنی با تیغ ابرو بیشتر شدن؟

اره . اول اگه کم پشت بودن بعد سه سال زدن دیگه کم کم انگار حجم موها بیشتر شد جاهایی که مو نداشت مو دراورد تراکم موهای صورتم بیشتر شد . اما اینکه بگم مثل تیغ دوشاخه میکنه نه نمیکنه . 

من موهای کنار گوشم (خط ریش). قسمت سیبیل . و موهای زیر چونم حجمشون بیشتر شد . قسمت سیبیل که میتونم بگم از ۵۰تار مو تبدیل شد به ۱۰۰تار مو.  

ولی بازم ترجیحش میدم به وکس و نخ . چون هم جوش کمتری میزنم هم دردش کمتره . 

برای وکس تا بیاد جوشاش خوب بشه دوباره مو درمیاد و دوباره بری وکس کنی. کامل هم همه موها رو با حوصله نمیگیرن آرایشگرا .

بند که میندازن تمیز همه موها برداشته میشه ولی  هم پر جوش میشم هم صورتم رنگش تیره میشه انگار میسوزه پوستم تا چند روز و تا میاد خوب بشه که دوباره مو درمیاد. من بسیار پر مو هستم همیشه روز سوم صورتم پر مو میشه دوباره . درحالیکه موی سرم رشدش کمه😑

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.