2777
2789

چون اگه خیلی منو میخواست حتما راهی پیدا میکرد تا رسمیش کنه چون میدونم پسری کسیو بخواد هزار راه پیدا میکنه شاید هم الان اونم به من فکر کنه دلم براش تنگ میشه شرایط خوبی نداشت خانوادش مثله خانواده من کمکش نمیکردن نمیدونم شاید چون دلم براش تنگ میشه اینجوری حس میکنم شاید بود باز جنگ اعصاب بود تا دوباره بره ولی خب تا فراموشش کنم برام عادی بشه زمان میبره کاش یه گوشی دیگه داشتم که یادش نیوفتم ویه خط جدید نمیدونم شاید هم خدا بخواد دوباره برگردیم نمیدونم میخواد چی بشه چون خیلی دلم میخواد پیامش بدم خیلی خوبه کسی دوست داشته باشه 

قضیه رو واسه دوستام گفتم گفتن که دوست پسرت صادق نبوده توهم که اهل دوستی وصبر کردن نبودی واسه دلت ادم واقعی میخواد پس کار خوبی کردی رهاش کردی کاش حالم از مردا بهم بخوره کاش دلم کسیو نخواد چون نبودش عذابه کاش این غریزه نبود وقتی شرایط اینجوریه حتی حس میکنم یه مشکلی دارم که خواستگار ندارم ولی در حد خودم زیبام نمیدونم ولی خب اگه خواستگاری یا آشنایی داشتم مناسبم نبود کاش از فکر شوهر بیام بیرون چرا من اینجوری شدم پدرم گفت سبک بازی در نیار ولی اصلا دست خودم نیست تو سنیم نیاز دارم به یه همراه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رابطون تموم شده دیگه ارزش نداره ادامه داد بازم برگردید اینطوری ک میگید فقط باعث ناراحتیتون میشه

آره چون شرایط گرونی تک تنها نمیتونست جور کنه گفت بیادم با این شرایط دختر نمیدن 

آره چون شرایط گرونی تک تنها نمیتونست جور کنه گفت بیادم با این شرایط دختر نمیدن

خب دیگ پس چرا میگن سن ازدواج پسرا بالا رفته  حالا گرونی جای خود داره  با این شرط و شروطی ک خانواده عروس دارن کمتر شده فکر کردن به ازدواج

خب دیگ پس چرا میگن سن ازدواج پسرا بالا رفته حالا گرونی جای خود داره با این شرط و شروطی ک خانواده ع ...

تقصیر باعث با.. نی گرونیاس چون نمیشه از خیلی چیزها گذشت خیلی چیزها حق طبیعی آدم هاس 

تقصیر باعث با.. نی گرونیاس چون نمیشه از خیلی چیزها گذشت خیلی چیزها حق طبیعی آدم هاس

اره قطعا همینطوره ولی خب چه میشه کرد  ولی بنظرم باز میشه از صفر شروع کرد   وقتی کسی کسیو دوست داره هر راهیو میره ک اب تو دلش تکون نخوره

اره قطعا همینطوره ولی خب چه میشه کرد ولی بنظرم باز میشه از صفر شروع کرد وقتی کسی کسیو دوست داره ه ...

من شرایط دوست بودن با طرف مقابل رو نداشتم وگرنه با نداریش کنار میومدم چون درآمد خوبی داشت تو اون سن کمش

من شرایط دوست بودن با طرف مقابل رو نداشتم وگرنه با نداریش کنار میومدم چون درآمد خوبی داشت تو اون سن ...

اشکال نداره خودتون تو گذشته زندانی نکنید ولی خب شد درس براتون  اره بنظرم خیلی قشنگ تره دونفر از صفر شروع کنن

اتفاقا منم با دو خط بلاک شدم که یادمه گفتم برو نبودنت بهتره کسی که ادعا عاشقی میکرد اینکارو کرد

بعد از بلاکی درت آورد؟ من نمیخوام برگرده نه هیچی حتی اگه برگرده برا آینده ام نمیخوامش چون بدرد نمیخوره