2777
2789
عنوان

یعنی باجناقم منظور داشته

870 بازدید | 65 پست

باجناق من از اوناست که همیشه یه هدفی داره حتی وقتی میخنده 

پریشب عروسی پسرخاله زنم بودیم، ایشون آرایشگاه رفته بود، لباس آنچنانی، عطر آنچنانی، کل شب جلو دوربین بود 😏

(حالا دامادی من اصلا به خودش نرسیده بود مثل مهمونای عادی بود جلو دوربین نمیومد)

حالا بعد از عروسی پریشب باجناقم اومده بهم میگه داماد زنگ زده ازم تشکر کرده گفته ممنون که مراسمم سنگ تموم گذاشتی

گفتم: عه، از من چیزی نگفت؟

گفت: نه، نگفت!

بعد من خودم گفتم بزار به داماد پیام بدم تعریف کنم از مراسمش خوشحال بشه

وقتی من به داماد پیام دادم گفت:

ممنون از زحمتات، به باجناقتم گفتم ازت تشکر کنه!

یه‌دفعه یادم از حرفای باجناقم افتاد...

یعنی قشنگ مشخصه انگار لجش با منه!

اما خیلی زیرپوستی، با سیاست، با لبخند کارشو میکنه .

الانم نمی‌دونم چی کار کنم...

حوصله ندارم باهاش بحث کنم، ولی هر بار میاد می‌شینه کنارم، شروع می‌کنه تعریف کردن از خودش، خاطره‌هایی که تهش نتیجه‌ش فقط یه چیزه:

من خيلی خفنم !

می‌خوام فقط یه سلام و علیک رسمی باهاش داشته باشم و تمام، چون قشنگ حس می‌کنم پشت این حرفای قشنگش یه نیش قایم شده!

شما جای من بودید، چی کار می‌کردید؟

خانومای محترم : آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آینه شکستن خطاست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری شده با جناق

باورم نمیشه🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اولین کاری که باید بکنی از نی نی سایت خارج شو روت تاثیر گذاشته خاله زنک شدی

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.