2777
2789

37 سالشه من 23

تازه آشنا شدیم، کارمند یه شرکت خصوصیه که هر آن ممکنه اصلا شرکت برشکست بشه و بیکار بشه،من پرستارم

میگه یکبار مهاجرت کرده 20 هزار دلار پولشو باخته واسه همین خونه نداره

مامان باباش فرهنگی و کارمند بودن... منم همینطور 

امروز قرار دوممون بود

حس میکنم یکم چشم گفتناش و اون اشتیاقی که اوایل نشون میداد کم تر شده

امروزم گفت خونه نمیتونم بخرم انتظار بچه پولدار ازم نداشته باش، بعدشم گفت عروسی نگیریم بجاش بریم یه سفر دور اروپا(همینم وعده سر خرمنه حس میکنم) 

در حال حاضر تنها چیزی که از این پسر واسه من مونده چندتا حرف قشنگ و یه شاخه گله که هربار میاره و وعده دادهه در آینده من میرم شیفت غذا درست کنه😄😄😄زیادی خرم نه؟ 

خودم یکم خودمو باختم چون حس میکردم از روی عشق و علاقه اومده جلو منم که ای دل غافل😪، با حرفای امروزش حس کردم میخواد ارزون کارو جمع کنه و بیشتر منطقی و منفعتی داره میاد جلو تا احساسی و این رفتارای جنتلمنیش هم زود ته میکشه... نظرتونو میگید خواهرانه؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

ممنون میشم نظرتونو بگید

یکبارم عصر تاپیکشو زدم چون برام مهم بود و ذهنم خیلی درگیره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم هم نظرم باهات ضمن اینکه ۱۴ ساااال تفاوت سنی داریدااا.. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

وای تفاوت سنی من و بابام😐

پسرا 15 سالگی بالغ میشن عزیزم

پدرت 14 سالگی زن داشت حاملشم کرد؟! 

خونرو ک شاید دوتایی باهم بتونید بخرید

ولی عروسی ک میگه نگیریمو بریم دور اروپا

بگو بلیط ک گرفتی و نشونم دادی اوموقت تصمیم میگیرم عروسی نگیریم

چون بری سر زندگیت

دیگه سفر و نمیبره با ی شمال کارو جمع میکنه

میشه لطفا از رفتارای جنتلمنیش بگید؟ دقیقا چیکار میکنه؟

تا برسیم به بقیه موارد😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ممنون میشم نظرتونو بگیدیکبارم عصر تاپیکشو زدم چون برام مهم بود و ذهنم خیلی درگیره

به هرحال تو شاغلی همیشه شغلتو داری سنتم کمه داره خرت میکنه بنظر من

اگه عرضه داشت تا الان زن گرفته بود

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است