2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اونا اصلا نیومدن و هیچیم نیاوردن اما مثلا اگر میومدن و شما خرجشون میکردی اما کادو نمیدادن حرف ش ...

من نگفتم نمیدم میگم ۵۰۰ میدم چون فامیلای نزدیکشون دارن ۱ تومن دوتومن میدن بعد چرا منم مث فامیلای نزدیکش بدم 

کجایین شما مگه ؟ که یک پاکت شیرینی بیشتر میشه اخه جای ما یک پاکت شیرینی اگه منظورت دوکیلوشیرینه میشه ...

خدایی شیرینی کیلو۱۵۰؟شما کجایی گلم؟نه والا من شیرینی دانمارکیشم زیر۳۰۰ندیدم،تر که بالا ۵۰۰هر کیلوش،بهرحال وقتی نمیخوای قبول کنی،خب هرجقدر دوس داری بده،ولی کارت اشتباهه،همسرت وخودتو ضایع میکنی

شما عروسی برادرشوهرتون نرفتید. حرف و حدیث نرفتن به این عروسی از نرفتن به عروسی برادرشوهر که بیشتر نی ...

اون داستانش فرق میکرد فامیلشون میدونن که مقصر مادرشوهر و برادرشوهرم بودن که نرفتم 

اما برا بقیه فامیلا باید برم علارغم میل باطنیم

جای شما این مدلیه اینجا حتی فامیلای درجه یک ۵ تومن نمیدن چه برسه ماها که هفت پشت غریبه ایم

چه بی معرفتن که اصلا دنبال حمایت از جوان هاشون نیستن برعکس دنبال ضرر زدن هستن 

اگه ب قول شما میرن عروسیاشونو تو باغ میگیرن ولی مهمونا حتی نزدیکاشون زیر این قیمتا میدن خیلی بی معرفتن

جای شما این مدلیه اینجا حتی فامیلای درجه یک ۵ تومن نمیدن چه برسه ماها که هفت پشت غریبه ایم

خب پس اگه رسم منطقتون کلا کمه،وعرف همینه خب پس همون میزان بده،راست میگی،عرف مناطق متفاوته

چه بی معرفتن که اصلا دنبال حمایت از جوان هاشون نیستن برعکس دنبال ضرر زدن هستن اگه ب قول شما میرن عرو ...

ربطی نداره اون عروس داماد خودشون دلسون میخاد تو بهترین باغ مراسمشون برگزار بشه و رو جیب خودشون حساب میکنن کسی که باغ ۷۰۰ تومنی رزرو میکنه  چشمشون دنبال کادوی بقیه نیست 

من نگفتم نمیدم میگم ۵۰۰ میدم چون فامیلای نزدیکشون دارن ۱ تومن دوتومن میدن بعد چرا منم مث فامیلای نزد ...

به خدا عروس دوماد خیلی ساده هستن من بودم برا همچین فامیلی صد سال عروسی نمیگرفتم میرفتم ی سفر خارجی عشق و حالشو میبردم تا پولمو مفت مفت تو حلق همچین فامیلی که نزدیکاش زیر دو تومن میدن نریزم 

ما خواهر برادرا اکثرا ی سکه مگر که وضع مالی همه واقعا داغون باشه دیگه سه چهار گرم طلا کف کفش و عمو دایی و اینام اصولا مثل خواهر برادرا و پدر بزرگ مادربزرگا بیشتر میدن و فامیلای دور هم دیگه با این قیمتای الان زیر سه تومن نمیبرن 

برای کادوی خونه خریدن سه چهار تومن میدن  برای عروسیا حتمااا بیشتر میدن 

به خدا عروس دوماد خیلی ساده هستن من بودم برا همچین فامیلی صد سال عروسی نمیگرفتم میرفتم ی سفر خارجی ع ...

اینجا رسم کادو خونه خریدن ندارن 

شما هم خیلی بی معرفتین اخه یک کاربری بود الان میگفت فامیلاشون هر کدوم صد ملیون شاباش میدن 

چند سالته ؟؟؟ حس کردم ی دختر بچه ۱۴ نهایت ۱۷ ساله ای 

ربطی نداره اون عروس داماد خودشون دلسون میخاد تو بهترین باغ مراسمشون برگزار بشه و رو جیب خودشون حساب ...

خب ببین همه چی با چرتکه انداختن قابل درک نیست و نمیشه روش حساب کرد 

ما اصولا میگیم اول زندگیشونو انصاف نیست برن زیر بار قرض و کسی هم مثلا طبق تالار و باغ انتخابی عروس دوماد کادو نمیده بلکه مثلا ی مبلغ حداقلی رو در نظر میگیرن مثلا ی خانواده ی سه چهار نفره فامیل دور زیر سه چهار پنج نمیدن اصلا باز اون خانواده اگر دو نفر باشن زیر سه نمیدن 

اینجا رسم کادو خونه خریدن ندارن شما هم خیلی بی معرفتین اخه یک کاربری بود الان میگفت فامیلاشون هر کدو ...

نه ی خورده زیاد گفتی☺ من کم عقل شما عاقل 

جواب قانع کننده نداری توهین میکنی

بای